REKLAMI GEÇ

Güzel anneniz daha da güzelleşsin

Güzel anneniz daha da güzelleşsin

Bütün anneler güzeldir. Yıllar cildini yıpratsa da yüreğinin güzelliği kalıcıdır. Ancak yıllara direnmek de artık bakım ürünleriyle mümkün. Anneler Günü’nde annenizin daha iyi hissetmesini sağlamak istiyorsanız, cilt bakım ürünleri de size önerebileceğimiz alternatif hediyeler arasında. İşte o seçenekler ve uzmanından tavsiyeler…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2014 Cuma, 17:15

Anneler Gününde annenize, dünyanın en iyi cilt bakım markası olan Pharmaceris’ten bir ürün almaya ne dersiniz? Bu markayı Denizli’de sadece tek bir adreste bulabilirsiniz. Pharmaceris’in öne çıkan 2 ürünü olan, yoğun kapatıcı etkili sıvı fondoteni ve Koruyucu vücut losyonunu arkadaşımız Banu Urgancı, sizler için Eczacı Mukaddes Başdil’e sordu. İşte Başdil’in önerileri…

ic-4
YOĞUN KAPATICI ETKİLİ YUMUŞAK SIVI FONDOTEN
Sıvı fondoten tüm cilt tipleri için önerilmektedir. Cilt kusurlarını kapatır; göz halkaları, akne, rosaceada kullanılır. Eşit ton görünümü verir. Ürünün hassas ciltler tarafından iyi tolare edildiği test edilmiş ve kanıtlanmıştır.

ic-3

NEMLENDİRİCİ VE KORUYUCU GÜNEŞ VÜCUT LOSYONU
Zararlı UVA/UVB radyasyonundan güneş yanıkları ve yoğun güneş ışınlarından yüksek korunma ihtiyacı olan narin, hassas ve problemli ciltlere önerilmektedir. Uzmanlar tarafından korunma ürünleri ayrıca dermatolojik tedaviler süresince ve estetik prosedürlerden sonra, hatta pigmantasyon riskini minimize etme durumlarında da önerilmektedir.

ic-2

ANNENİZ SAĞLIKLA GÜZELLEŞSİN
Anneler Günü hediyesi olarak bir diğer önerim de güzelliği sağlıkla buluşturan Physicians’ın kozmetik ürünleri.Physicians Formula markası 1937’de ünlü alerjenist Dr. Frank Crantlall tarafından çok hassas ve alerjik bir cilde sahip olan eşine, aşkının bir hediyesi olarak doğmuş ve mineral makyajda öncü markalardan biri haline gelmiş. Doktor formülü anlamına gelen marka isminden de anlaşılacağı gibi güzelliğin sağlıkla buluştuğu marka. Physicians Formula’nın ürün formülleri; kozmetikte en çok bilinen ve cildi tahriş eden 132 zararlı kimyasalı içermiyor. Cilt sağlığını korumaya yönelik formülleri ABD Cilt Kanser Kurumu tarafından önerilen Physicians Formula ürünleri, aynı zamanda hassas, sivilcelenmeye yatkın, alerjik cilt tipleri için de çözümler sunuyor.

ic-1

CİLDE HAYAT VERİN
Son olarak da DCL’nin antiaging uygulama ürünleri, anneniz için ideal bir hediye olabilir. Sigara, ultraviyole, stres, olumsuz çevre koşulları, dengesiz ve sağlıksız beslenme gibi cilt sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve yaşlanma belirtilerinin hızlı bir şekilde yaşanmasını sağlayan olumsuzluklara karşı savaşta cildin dışarıdan beslenme, destekleme, koruma, antioksidan etki ve yenilenme gibi etkilere ihtiyacı var. DCL’nin antiaging ürünleri cildin tüm bu ihtiyaçlarına cevap vererek, sağlıklı bir cilt vaad ediyor. 20 yılı aşkın bir süredir DCL de çalışan bilim adamları ve kimyagerler, dermatologlarla ortaklaşa çalışarak, en yenilikçi ve en etkili ürünlerini, en yüksek kalitedeki eczane kalitesindeki içeriklerle gelişmişler.

ic-5

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı