REKLAMI GEÇ

Yıldızlar’dan Denizli’ye dev mağaza

Yıldızlar’dan Denizli’ye dev mağaza

Denizli’nin artık yeni bir mobilyacısı var. Yıllardır giyim sektöründe Denizli halkına hizmet veren Yıldızlar, gelinlik ve mobilya sektörüne de girdi. Yıldızlar Gelinlik ve Mobilya Mağazası, Ankara asfaltı üzerinde hizmet vermeye başladı.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2013 Pazartesi, 14:18

yildizlar-mobilya-ic-1
Yıldızlar Giyim Denizli’de 25 yıldan bu yana tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda faaliyet gösteren Yıldızlar Giyim tarafından Ankara Asfaltı üzerinde düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Denizli Terziler Odası Başkanı Atalay Coza, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Yıldızlar Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yıldız, bin metrekarelik alanda hazırlanan gelinlik ve mobilya mağazasında yüzlerce çeşit gelinlik ve evinizin ihtiyacı tüm mobilyaların satışının yapılacağını söyledi.

yildizlar-mobilya-ic-3

Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız, “25 yıldan bu yana tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda ‘Yıldızlar Giyim olarak hizmet veriyoruz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için Ankara Asfaltı üzerinde Deda Düğün Salonlarının karşısındaki Modal Mağazasının hemen yanında bin metre kare kapalı alana sahip, Dreamon Gelinliğin Türkiye’deki en büyük mağazasını hazırladık. Damatlık çeşitlerimiz de aynı mağazada satılacak. Gelinliğin yanında bin 700 metre kare kapalı alanda mobilya çeşitlerinin de satışını yapacağız.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR
Açılışla birlikte Dreamon Gelinlik ve Yıldızlar Mobilya Mağazasında bir ay devam edecek kampanyaların da başladığını belirten Yıldız, “Açılışımıza özel müşterilerimizin çok seveceği kampanyalar hazırladık. Mobilya çeşitlerindeki tüm ürünlerimizde yüzde 50 indirimimiz başladı. Bir ay devam edecek kampanyamız dahilinde mobilya mağazamızdan yatak odası, yemek odası ve oturma odası takımlarını alan müşterilerimize düğünlerinde giyecekleri gelinlik ve damatlığı hediye edeceğiz. Bu kampanyamız içinde ilk 100’ün cü müşterimizi ise Antalya’da beş yıldızlı bir otelde beş günlük balayı tatiline göndereceğiz. Gelinlik mağazamızdan ise gelinlik alan çiftlerimizin damatlığını biz hediye edeceğiz. Evlenecek çiftlerimizi kampanyalarımızı kaçırmasın.” dedi.

yildizlar-mobilya-ic-6

Açılış konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve Yıldız Kardeşlerin en büyüğü Nurettin Yıldız tarafından birlikte kesildi. Ardından tüm davetliler mağazayı gezdi.

yildizlar-mobilya-ic-4

Ben de sizler için birkaç model beğendim beyaz koltuk takımının fiyatı peşin 4.400 TL, taksitli fiyatı 5.000 TL. Köşe takımı ise peşin 3.200 TL, taksitli fiyatı 3.650 TL. kesinlikle gidin ve diğer modelleri görün.

yildizlar-mobilya-ic-7

Gelinlik ve mobilya mağazası haftanın yedi günü hizmet verecek. Şehir içinden mağazaya gitmek isteyen müşteriler içinde müşteri servisleri ağı kuruldu.

Yorumlar

mehmet odacıoğlu   -  Bağlantı 10 Temmuz 2013, 04:32

soner bey başta olmak üzere tüm yıldız ailesine yeni işletmelerinde hayırlı işler diliyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı