REKLAMI GEÇ

MUHTEŞEM PARTİLER KATRE’DE

MUHTEŞEM PARTİLER KATRE’DE

Denizli’de artık doğum günü ve birçok kutlamanızı organize edebilecek bir adres ve profesyonel bir kurum var. Siz hiçbir şeye karışmıyorsunuz… Sadece eğleniyorsunuz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:47

Doğum günü organizasyonları yurt dışında çokça kabul gören bir sektör. Artık Türkiye’de de aranan bir sektör haline geldi. Aslında bunu Türkiye’de sadece doğum günü organizasyonu olarak kısıtlamak haksızlık olur. Çünkü bizim kültürümüzde yeni doğan bebekler için türlü türlü kutlamalar ve toplantılar yapılır. Örneğin bebek ilk doğduğunda hoşgeldin demek için bir sürü kişi bebeği ziyarete gelir. Bebek için mevlüt okutulur, lohusa şerbeti dağıtılır. Ve ilk dişi çıktığında, genelde bu ilk doğum gününden önce olur, diş buğdayı yapılır. Günümüzde bu çağımıza ayak uydurdu ve diş buğdayı partisi halini aldı.

İC-5

Sonuç olarak yurt dışında olandan daha kapsamlı bir sektör Türkiye’de bu doğum günü organizasyonları. Dün itibari ile bu saydığımız hizmetlerin ve daha fazlası Denizli’de resmi olarak hizmete girdi. Eğitimli bir tasarımcı olan Zeynep Karaca bu hizmetleri ayağınıza kadar getirdi. Asıl branşı tekstil üzerine moda tasarımı olan Zeynep karaca 1996 yılından beri tasarım eğitimi alıyor ve sürekli kendini yeniliyor. En son mücevher tasarımı üzerine üniversiteden mezun oldu ve bu sektörde kendini geliştirdi. Patchwork, el sanatları, keçe gibi konularda birçok özel okulda gönüllü öğretmenlik yaptı.

Katre adında bir kızı olan Zeynep Karaca organizasyon ve tasarım konusundaki eksiği kendi yaşayarak fark etmiş ve Katre Organizasyonu hayata geçirmeye karar vermiş. 25 Mayıs Pazar günü özel bir kokteyl ile açılış kurdelesi kesildi. Konuklara ikram edilen butik kurabiyeler yemeye kıyılamayacak kadar şık ve gösterişliydi.

İC-2

Katre Organizasyon ve Balon Evi özellikle doğum sektöründe güzel tasarımlara imza atıyor. Hastanelerde yeni doğum yapan annelerin odalarından kişisel bakımlarına kadar birçok konuda onların yardımcısı. Özgün hastane odası süslemeleri bundan sonra anne adaylarının ilk tercihi olacak gibi. Tasarımlar nasıl yapılıyor? Anne adaylarını tercihleri doğrultusunda özel tasarımlar yapılabildiği gibi mevcut süslemeler kullanılarak da bir konsept oluşturulabiliyor.

İC-3

Anneye olduğu kadar bebeği ziyarete gidenler içinde sürpriz çözümleri var Katre Organizasyon ve Balon Evi’nin. Hediyelikler görülmeye değer. Zaten showrooma girdiğinizde rengarenk bir dünyaya giriyorsunuz. herşey o kadar şirin ve masum ki. Buradan alacağınız hediyelikleri Zeynep Karaca tasarımcı kimliği ile özgün aranjmanlar ile paketliyor. Hediyeyi verende alanda pişman olmuyor.

İC-6

Bebek mevlüdünde yine görsel showlarla donatılmış bir organizasyon hazırlanıyor. Masa örtüsü, banner, peçete, tabak, bardak ve diğerleri… En önemlisi ikramlar ve süslemeler hepsi el işçiliği. Bebeğin yatacağı yataktan annenin oturacağı koltuğu kadar düşünülmüş. Herşey belirlenecek konsept doğrultusunda organize ediliyor.

İC-1

Diş buğdayı partileri en az doğum günü partileri kadar renkli. Bu partilerde süslemeler kadar dekor olarak kullanılan sabunlarda dikkat çekici. Dileyen herhangi özel bir günde hediye olarak bile götürebilir.

Katre Organizasyon aynı zamanda Balon Evi. yani parti evi, doğum günü, bekarlığa veda partisi gibi aklınıza gelebilecek hertürlü parti organizasyonu yapılabiliyor. Balon Evi folyo balonlar ve uçan balonlar ile bu partileri unutulmaz bir gün haline getiriyor. İnsan boyunda folyo karşılama balonlar
ile partiye daha kapıda başlıyorsunuz. Partiye dair içeriğin tamamını katre organizason ve balon evi sizin için organize ediyor. Masa örtüsü, banner, peçete, tabak, bardak, çocuklar için küçük hediyelikler, pinyata gibi oyunlar, cup kekler, butik kurabiyeler ve yaş pasta…

İC-7

Balon Evi’nin diğer bir ayrıcalığı alınan hediyeliklerin balon arajmanlar ile paketleniyor olması. Balon hediye paketi görülmeye değer ve çok orjinal bir fikir. Balon hediye paketlerinde balon olduğu için belli bir ağırlığa kadar alabiliyor. Ama spor ayakkabıya kadar bir ağırlığı kaldirabiliyor. Balon paketin içine konfeti küçük balonlardan oluşan bir görsel show oluşturuluyor. Balonu patlatmadan hediyeye ulaşamıyorsunuz. Balonun içindeki hava çıktığı zaman her şeyi havaya uçuruyor ve Çok güzel bir görsel show çıkıyor ortaya. Mesela hazır hediye paketleri var. Dileyen hediyesini içine koyuyor yada hediyesini Zeynep Karaca’ya getiriyor o arajman yapıyor. Onları balon buketleri ile süslüyor.

İC-4

Ve daha fazlası. Mutlaka gidip görülesi bir yer. İster hediyelik için ister organizasyonlarınız için daha fazla bilgi edinmek için 0258 211 45 65 numaralı telefonu arayabilir ya da Zübeyde hanım Caddesi 81 numaralı showroomu ziyaret edebilir yada www.katrebebek.com internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

elif   -  Bağlantı 3 Haziran 2014, 11:25

abime dğum günü partisi yapıcaz evimizde onu sevindirmek için neler yapabiliriz acaba

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı