REKLAMI GEÇ

Küçük Şeyler’den Bilim Şenliği

Küçük Şeyler’den Bilim Şenliği

Denizli Küçük Şeyler Anaokulu matematik ve fen bilimleri alanında yaptıkları çalışmalarından bazılarını Cumartesi günü bir alışveriş merkezinde düzenlenen Bilim Şenliğinde çocuklar, anne-babalar, yakınları ve arkadaşlarıyla bilim coşkusunu paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2014 Perşembe, 13:45

Cumartesi günü bir alışveriş merkezinde düzenlenen Bilim Şenliğine katılım oldukça yoğundu. Bu yıl ilki düzenlenen Bilim Şenliği bundan böyle her yıl düzenli olarak yapılacak.

ic-6

Düzenlenen etkinliğe alışveriş merkezine ailesi ile gelen çocuklar da katıldı. Çocukların yanı sıra veliler de Denizli’de bu yaş grubuna ilk kez düzenlenen Bilim Şenliğine yoğun ilgi gösterdi.

ic-4

Bu tür etkinlikleri Denizli Küçük Şeyler Anaokulunda eğitim gören öğrenciler ile sürekli yaptıklarını ifade eden Anaokulu Kurucusu Sabri Yıldız “Okul öncesinde çocuklarda merak duygusunu uyandırarak, çocuklarda ilk hedefimiz olan keyifli ve coşkulu öğrenme ortamını oluşturuyoruz” dedi.

ic-1

Öğrencilerin pratikle öğrenmelerine önem verdiklerini dile getiren Yıldız, “Okulumuzda bilimsel çalışmaya ilk adım olan fen ve matematik etkinliklerini Gems materyalleri üzerinden sınıflarımızda yapıyorduk. Çocukların günlük hayatta karşılaştıkları geri dönüşüm, doğayı anlamaya çalışma özellikleriyle de çocuklarımızı buluşturduk” diye konuştu.

Yorumlar

Can   -  Bağlantı 24 Ağustos 2014, 13:59

Çok güzel bir etkinlik. tebrikler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı