REKLAMI GEÇ

Doğru ve sağlıklı güzelliğin adresi

Doğru ve sağlıklı güzelliğin adresi

Denizlili bayanlar, “Güzelliğime güzellik katmak istiyorum. Bunu yaparken sağlığımı da düşünmem gerekiyor” diyorsanız, Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonları tam size göre. İnanılmaz kampanya fırsatı ile sizi davet eden Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonu, en sağlıklı güzelliği hediye edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2016 Cuma, 08:30

Güzelliğinden taviz vermeyen hanımlar bu haber sizin için. Sağlığı ön plana alarak güzellik dağıtan Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonları Manisa’nın Salihli ilçesinin ardından Denizli’de. 2015 yılından bu yana Kuşpınar Mahallesi Lise 1 Cad. No:43/A adresinDde hizmet veren Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonu, kısa sürede Denizlili bayanların adresi oldu.

Epilasyon ve cilt bakımı dendiğinde sağlığını düşünüp geri adım atanlara, Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonları önce sağlık anlayışından ödün vermeden hizmet ediyor.

denizli-esttime-epilasyon-2

BU KAMPANYALARDAN BAŞKA YOK
Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonları, Denizlililer için fiyat sınırlarını da zorluyor. Görmeye alışık olmadığınız kampanyalara imza atan işletme tüm bacak, kol, genital bölge olmak üzere tüm vücuda uygulanacak olan epilasyonu 800 liraya yapıyor. 10 seansta uygulanan epilasyon hizmetinde yüzde 80-90 bitiş garantisi veriliyor. Cilt bakımı kampanyalarında ise 5 seansı 300 liradan uyguluyor.

Cilt bakımıyla ilgili detaylı bilgi veren Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonları Sahibi Ali Karayeloğlu, cilt bakamının yazdan sonra uygulanmasının daha iyi olduğunu belirtti.

denizli-esttime-epilasyon-5

YAZIN DA EPİLASYON YAPILIYOR
Yaz döneminde epilasyon yapılmayacağı ile ilgili yanlış bir anlayışın olduğunu belirten Karayeloğlu, “Yaz dönemi epilasyon yapılmaz’ kuralına her cihaz girmez. Kullandığımız cihaz ile 4 mevsim epilasyon yapılabiliyor. Ancak bronzlaşmamak gerekiyor. Müşterilerimizin seansa gelmeden 15 gün, seanstan sonra da aynı süre bronzlaşmaması zorunlu” dedi.

Epilasyonda yüzde 100 bitiş diye bir şey olmadığının altını çizen Karayeloğlu, bu tür bilgiler verenlere inanılmamasını, bu tür söylentileri ticari kandırma politikası olduğunu söyledi. Epilasyon yaptıkları müşterilerinde sonuç alamayanların yok denecek kadar az olduğunu ifade eden Karayeloğlu, “Hormon bozukluğu olan müşterimizi doktorlara yönlendiriyoruz” diye konuştu.

denizli-esttime-epilasyon-1

BURADA ZAYILAMAKTA MÜMKÜN
Bünyesinde en çok epilasyon ağırlıklı hizmet verdiğini belirten Esttime Epilasyon ve Güzellik Salonları Sahibi Ali Karayeloğlu, “Son sistem ütüleme epilasyonumuz var. Ayrıca cilt bakımı, leke tedavisi, akne tedavileri, zayıflama ünitemiz mevcut ve kişiye özel zayıflama paketleri hazırlıyoruz” dedi.

Zayıflama ünitesinde başarı oranı yüksek cihazlarla hizmet verdiklerini anlatan Karayeloğlu, “Bedensel incelme diyelim. Çünkü obezite hastasına burada tabiî ki de biz bir şey yapamıyoruz. O artık diyetisyenlerin elinde olan bir şey. Biz burada bölgesel incelme uygulaması yapıyoruz. Müşterimiz, karın bölgesinden şikayetçiyse, orayı şekillendiriyoruz. Hastamız da beslenmesine dikkat etmek zorunda. 10 seanslık paketimizde alınan sonuçta 4-12 cm arasında incelmeler görüldü. Tabi bu kişiden kişiye değişir” dedi.

denizli-esttime-epilasyon-6

SAĞLIĞIN ÖNEMSENDİĞİ SÖZLEŞME
Müşterilerine en iyi sonucu kazandırmak için çaba harcadıklarını söyleyen Karayeloğlu, sağlıklarının olumsuz etkilenmemesi için bağlayıcı sözleşme yaptıklarını ifade etti.

Karayeloğlu, “Sözleşme yapılırken uzman estetiysenlerimiz müşteriye ilaç kullanıp kullanmadığa, herhangi bir hastalık geçirip geçirmediğine dair önemli sorular yöneltiyor. Sözleşmenin imzalanmasının ardından işlemlere başlıyoruz. Ancak lazer işlemlerinde zaten sağlığa yönelik herhangi bir reaksiyon oluşması söz konusu değil. Cihazlarımız Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığı onaylı. Ancak işin içinde sağlık olduğu için insanlar doğal olarak tedirginlik yaşıyor. İçleri çok rahat olsun. İşlemi yaptırdıkları firma, kullanılan cihazlar ve personel çok önemli. Dikkat etsinler, ucuz diye her yere gidilmesin. Yanlış bir karar, sağlıkta geri dönüşü olmayan sorunlar yaratabilir” dedi.

denizli-esttime-epilasyon-3

Profesyonel bir ekip ile müşterilere hizmet verdiklerini belirten Karayeloğlu, bu iş sektörünün içine Çin’in de giriş yaptığını, bu nedenle küçük bir sermayeyle sektöre giren kişilerin olduğunu belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Karayeloğlu, “Yaklaşık 3 yıldır emniyet seviyemiz artarak devam ediyor ve şube sayımızı artırmayı hedefliyoruz. İzmir’de de bir şube açmayı planlıyoruz Ancak o poliklinik seviyesinde olacak. Denizli’de bana gelen olumlu sonuçlarla müşteri potansiyeli artarak devam ediyor” dedi.

AMAÇ KALİTELİ HİZMET VERMEK
Hizmetlerindeki en önemli unsurun memnuniyet olduğunu ifade eden Karayeloğlu, “İnsanlar para veriyorlar, hizmet almak istiyorlar, güler yüzlü, doğru hizmet almak istiyorlar. Bizim amacımız bunları başarmak” diye konuştu.

denizli-esttime-epilasyon-4

İLETİŞİM
Kuşpınar Mahallesi Lise 1 Cad. No:43/A
Tel: (0258) 212 34 43
GSM:0532 297 24 93
www.esttime.com.tr
info@esttime.com
facebook: /Esttimedenizli
ınstagram: /Esttimeguzellikmerkezi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı