REKLAMI GEÇ

Hepsi ayna anda aynı cihazla…

Hepsi ayna anda aynı cihazla…

Jelmoli kendini aşmaya devam ediyor. Sürekli gelişen teknolojinin yakın takipçisi Jelmoli’nin sahibi Yaşar Vuruşan Denizli halkını yine yeni bir cihaz ile tanıştırıyor. Bölgesel incelme, radyo frekans ile vakum masaj ve cilt yenileme işlemlerinin hepsini bir arada bulabiliyorsunuz. Bu cihazın adı HR77 Lipo Lazer.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2014 Salı, 12:57

Fazla kilolardan ve selülitlerden kurtulmak son yılların en güncel konusu haline geldi. Vücudun şekillendirilmesi, fit bir görünüm sağlanması için sadece kilo vermenin yeterli olmadığı, teknolojinin sunduğu olanaklardan faydalanma gerekliliğini ortaya koydu. Bölgesel incelmede teknolojik cihazlar hızla ilerlemekte. Teknolojinin cihazları iyileştirmeleri beklentileri de yükseltmekte.

ic-2

Jelmoli’nin sahibi Yaşar Vuruşan Eximia HR77 adlı teknoloji harikası bu cihazı şöyle anlatıyor: “Eximia HR77 hedeflenmiş lokal yağlanmada yağ hücreleri üzerinde biyolojik yapısına müdahale etmeden çalışır. En son teknoloji ürünü eximia teknolojisinin geliştirdiği en yeni model olan HR77 cihazı ile yapılan uygulamadan sonra kendinizi incelmiş ve selülitlerden arınmış olarak daha iyi hissedeceksiniz. HR77 (lipolazer) teknolojisinde soğuk kırmızı lazer, yağ hücrelerine odaklanıp nüfuz ederek hücre zarının kırılmasını sağlamakta. Buda hücrenin yuvarlak şeklini kaybetmesine neden olup ve hücre zarının geçirgenliğini arttırmakta. Bu durum cilt, kan damarları ve periferal sinirlere zarar vermez. Dağılmış hücre zarından dokular arası boşluğa trigliserid salınır, vücudun herhangi bir başka ters etkili fizyolojik durumu olmadığı sürece metebolik fonksiyonu dahilinde trigliserid yavaş yavaş vücutta hareket eder ve vücudun enerji kaynağı olarak kullanılır. Bu hareket mekanizması “yağların sıvılaşması” değildir. Bu daha çok hücrenin dağılmasından öte ani boşalması anlamına gelir.”

ic-3

Yaza hazırlık döneminde incelme ve fit görünüm kadınların planlarında ön sıraları aldı. Kimisi spor yaparak, kimisi diyete balayarak yaza hazırlıklara başladı. Zamanı kısıtlı olan ve yoğun tempoda çalışan kadınlar için bulunmaz fırsat olan Eximia HR77 Jelmoli’de sizleri bekliyor. Sistem nasıl çalışıyor? Aslında çok da karmaşık değil…
Yaşar Vuruşan cihazın kullanım alanları ve sistemin çalışmasını şöyle anlattı: “Sistemin ürettiği kırmızı ışık yağ hücrelerinin içine odaklanmaktadır. Bu şekilde eritilen yağ vücudun normal yollarla atılabileceği forma getirilir. Yapılan klinik çalışmalar ve alınan sonuçlar, HR77 lipolazer sisteminin yağ azalımı ve selülit probleminde oldukça başarılı sonuçlar sağladığını göstermekte. Komplike bir cihaz olan HR77 yağ yakımını hızlandırır, bölgesel incelme sağlar, yeni yağ oluşumunu engeller, vücutta modelleme düzeltme yapar ve cildi daha taze ve pürüzsüz hale getirir. Low level laser terapi ışık kaynaklı bir terapidir ve tek bir dalga boyundan oluşur. Herhangi bir ısı ses yada titreşim yaymaz.”

ic-1

Bu mucize cihazın kullanım alanları oldukça geniş. Bölgesel incelme ve zayıflama, vücuttaki fazla yağ hücrelerini küçültme ve eritme, vücuttaki selülitlerin azaltımı, cilt sıkılaştırma, kırışık giderme, cilt yenileme, vücut dolaşımının iyileştirilmesi, lenf drenajının arttırılması, vücut metebolizmasının hızlandırılması olarak sıralanabilir.
Bu teknolojiden faydalanmak isteyenler Çamlık Caddesi’nde bulunan Jelmoli’yi ziyaret edebilirler. Daha detaylı bilgi almak için www.jelmoli.com.tr internet adresini ziyaret edebilirler ya da 0258 212 13 99 numaralı telefondan randevu alabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı