REKLAMI GEÇ

Anjea tasarımcısından gelinlik ve abiye tüyoları

Anjea tasarımcısından gelinlik ve abiye tüyoları

Bahar kendini gösterdi, havalar ısınmaya, doğa uyanmaya başladı. Bahar ve yazın bir başka anlamı ise mutlulukların taçlandığı evlilik sezonunun geliyor olması. Peki hayalleri süsleyen gelinlikler nasıl olmalı? Özel gecede hangi renk ve tasarımda kıyafetler seçilmeli? Bu yılın modası ne? Tüm bu soruların yanıtlarını Denizlihaber.com okurları için Denizli’nin en çok tercih edilen moda evlerinden Anjea’nın uzman tasarımcıları verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2016 Çarşamba, 08:30

Genç kızların hayallerini süsleyen en önemli organizasyondur düğün. Bir ömür sürmesi dileğiyle nikah memurunun sorularına verilen “evet” yanıtı çok özel anların yaşandığı düğün töreni izler.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-11

İşte bu özel günde ne giymeli? Nasıl bir gelinlik tercih edilmeli, kayınvalide bu özel güne nasıl hazırlanmalı, davetliler neleri tercih etmeli? Tüm bu soruları Denizlihaber.com okurları için Anjea tasarım uzmanlarından Gülgün Herek’e yönelttik.

İşte 2016’nın düğün trendleri, öne çıkan renkler ve tasarımlar:

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-1

GELİNLİK SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ
Aneja Desinger’s Store tasarımcılarından Gülgün Herek, düğün törenlerin en önemli objesinin gelinlik olduğunu söyledi. Anjea olarak kişiye özel tasarımlar ile ön plana çıktıklarını belirten Herek, evlilik arifesinde genç kızlara hayallerini kurdukları gelinlikleri hazırladıklarını söyledi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-12

Gelin adaylarının daha çok hazır ürünleri tercih ettiğini, ancak çok özel hayalleri olanların da kendilerine geldiklerini belirten Gülgün Herek, 2016 gelinlik trendlerine ilişkin küçük tüyolar verdi. Straplezin vazgeçilmez olduğunu, mini tercihlerinin ön plana çıktığını ve fazlalık gizlemek için her zamanki gibi kabarık tasarımların tercih edildiğini anlatan Herek, “Genç kızlarımıza özel anları çok daha özel kılan gelinlikler hazırlıyoruz” dedi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-9

KINA GECESİ KIYAFETLERİ DE ÖNEMLİ
Düğün kadar kına gecelerinin de önemli olduğunu anlatan Gülgün Herek, “Gençler hazır giyime yoğunlaşsa da, kına geceleri için özel tasarımlar da tercih ediliyor. Kına gecesi gelin kıyafetleri özel güne uygun şıklığı ortaya çıkarmalı. bunun için kumaş ve tasarım çok önemli” dedi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-8

KAYINVALİDELERİN TERCİHLERİ DE ÖN PLANA ÇIKIYOR
Düğün törenlerinde düğün sahibi kayınvalidelerin tercihlerinin de ön plana çıktığını anlatan Herek, “Anjea olarak aslında kayınvalide ve davetliler için çok daha fazla tasarımlar yapıyoruz. Çalışmalarımızda kişiye özel tasarımlar ön plana çıktığı için hem organizasyonun ruhuna uygun hem de taşıyana çok özel şıklık katacak kıyafetler hazırlıyoruz” dedi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-7

KİŞİYE ÖZEL ÇALIŞMA
Kendilerini tercih eden müşterileriyle uyum içinde çalıştıklarını, özgün tasarımları müşterinin talep ve ihtiyaçlarıyla birleştirdiklerini dile getiren Herek, “İlk andan itibaren müşterimiz ile bir uyum yakalıyoruz. Bizim bakış açımız, müşterimizin ihtiyaçları ve talepleriyle birleşiyor, hummalı bir çalışmayı başlatıyoruz. Tasarım aşamasında birlikte hareket ediyor, bir çok kez buluşuyor, provalar yapıyor, tasarımların son şeklini veriyoruz. Çoğu ürünümüzde başlangıç ile teslim arasında tamamen değişimler de yaşanabiliyor. Bu da özel tasarımın kişiye kazandırdığı ayrıcalık olarak ortaya çıkıyor” dedi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-6

HEM AĞIRLIĞI KORUYACAK, HEM ŞIK OLACAK
Davetli tasarımlarıyla kayınvalide tasarımları arasında ince, ancak kesin çizgilerin bulunduğunu belirten Gülgün Herek, “Kayınvalide tasarımları çok önemli. Hem organizasyon sahibi kayınvalidenin ağırlığını yansıtacak, hem de bir o kadar şık olacak. Bu iki çizgi arasındaki ilişkiyi hazır kıyafetlerde yakalamak mümkün olmuyor. Özel tasarımın önemi de bu aşamada ortaya çıkıyor” dedi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-5

3 BOYUTLU KUMAŞLAR REVAÇTA
2016 abiye modellerinde 3 boyutlu kumaşların revaçta olduğunu dile getiren Herek, “3 boyutlu, çok renkli ve desenli kumaşlar en çok tercih edilenlerden. Denizli insanı bu tür kumaşları çok seviyor. Modellerde ise düz çizgiler ön plana çıkıyor. Helen tarzı tasarımlar artık ön plana çıkmaya başladı” dedi.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-4

BÜYÜKLER KADAR ÇOCUKLAR VE GENÇLER DE ÖNEMLİ
Düğün organizasyonlarında büyükler kadar gençler ve çocukların tercihleri de önemli. Anjea, gençler ve çocuklar için de çok özel tasarımlara imza atıyor. Gençlerin cıvıl cıvıl renk tercihlerini şık tasarımlar ile buluşturmanın en önemli görevleri olduğunu anlatan Aneja Desinger’s Store tasarımcılarından Gülgün Herek, çocuklarda ise şıklığa kullanım kolaylığı ve şıklığın da eklendiğini kaydetti.

denizli-anjea-desingers-store-giyim-tasarim-3

Anjea Designer’s Store’a 0 (258) 213 43 10 numaralı iletişim hattı ve info@anjeads.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı