REKLAMI GEÇ

İngiliz modası Denizli’de

İngiliz modası Denizli’de

Takım elbisenizi dünyaca ünlü bir İngiliz modacının, size özel dikmesine ne dersiniz? Hem de İngiltere’ye gitmenize gerek kalmadan. Dünyaca ünlü İngiliz modacı Richard Smith ile çalışan Stitches, size bu imkanı sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:27

Stitches, İngiltere’de kurulan ve Manchester, Birmingham, Leeds, Liverpool gibi metropollerde şubesi bulunan büyük bir marka… Sahibi ise bir Türk; Metin Kaya… Metin Kaya, 25 yıl boyunca İngiltere’de markasını büyüttükten sonra Denizli’ye dönerek, son şubesini burada açtı ve “ısmarlama kıyafet” akımını bir adım ileriye taşıdı. Hedefi Denizli’de eksik olan ısmarlama giyim açığını kapatmak. Stitches’in modacısı ise yine ünlü bir isim, Richard Smith… İngiltere’deki moda evinde dev bir terzi ekibi ile çalışan Smith adeta Avrupa’yı giydiriyor.

ic-1

İsteklerinize uygun takım elbiseye ulaşmanız ise son derece kolay. Stitches’e giderek 700 çeşit kumaşın bulunduğu katalogdan istediğinizi seçiyorsunuz. Takım elbise kumaşları %100 saf yün, gömlek kumaşları ise %100 pamuktan imal ediliyor, kesinlikle polyester içermiyor. Bedeninizin ölçüleri alınıyor ve gerisi Richard Smith’in yaratıcı ellerine kalıyor. İngiltere’ye gönderilen siparişiniz, yaklaşık 3 ila 4 haftalık bir dikim aşamasından sonra tam size göre hazırlanmış şekilde geliyor.

ic-4

Genelde bizim bildiğimiz takım elbise dikilir ama gömlek hazır giyimdir. Stitches bu tabuyu yıkıyor ve gömleğinizi de dikiyor. Yine yüzlerce çeşit %100 pamuk kumaşlar içerisinden seçtiğiniz kumaş ile tam sizin bedeninize tarzınıza uygun gömlekler dikiliyor. Böylece takım elbiseniz tamamlanmış oluyor.

ic-5
Tamda düğün sezonunun açıldığı şu günlerde kaliteli, şık ve klas bir damatlığınız smokininiz olsun istiyorsanız İzmir’e kadar yorulmayın. Kalite çok yakınınızda artık. Stitches Kıbrıs Şehitler Caddesi No:4’te…

ic-2

Stitches’in en son müjdesi Hediye Kartı. Açılır açılmaz Denizli halkına çok güzel bir jest yaptı Metin Kaya. Erkeklere hediye almak her zaman zordur. Bu zorluğu artık Stitches ile aşabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli beylere özel hediyeler vermek istiyorsanız Stitches doğru adres. Stitches’den alacağınız Hediye Kartı kişinin zevkine göre hediye seçebilmesi açısından değerli.

ic-6

Ismarlama dikim, hediye kartı ve Stitches hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Kıbrıs Şehitler Caddesi No:4 adresini ziyaret edebilir veya 0258 211 87 38 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı