REKLAMI GEÇ

Personel giyiminde Anjea Desingner’s Store farkı

Personel giyiminde Anjea Desingner’s Store farkı

Tulum kültürünün hakim olduğu bir sektöre giren, bu alanda fark yaratan bir isim Vildan Çaputçu. 1995 yılında adım attığı tekstil sektöründe, çok özel çalışmalara imza atan Çaputçu, “Kişiye değil, kuruma özel tasarım” sloganıyla başlattığı personel giyiminde de ayrı bir moda yarattı. Vildan Çaputçu’nun sahibi olduğu Anjea Desingner’s Store, bu alanda büyümeye devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2016 Pazartesi, 09:23

Denizli’nin moda dünyasındaki en önemli isimlerinden biri olan Vildan Çaputçu, 1995 yılında girdiği tekstil sektöründe hızla büyüdü, çok önemli firmalarda uluslararası deneyimler kazandı ve bu deneyimlerinin ışığında 2009 yılında Anjea Designer’s Store’u açarak, modada farklı pencereler açtı. Özel tasarımlar ile Denizli’nin aranan ismi haline gelen Vildan Çaputçu, modayı kuruma ait kreasyonlar haline getirdiği personel giyiminde de fark yaratıyor.

denizli-anjea-desingner-store-kuruma-ozel-tasarimlar-h3

PERSONEL GİYİMİNDE MODA YARATILDI
Modayı kurumlara taşıyan ve personel giyiminde farklı bir pencere açan Vildan Çaputçu ile bu alanda verdiği hizmeti ve özel tasarımlarını konuştuk. Modacı kimliğini, personel giyimine de yansıtmanın, bu alanda da fark yaratmanın mutluluğunu yaşadığın belirten Çaputçu, personel giyiminin, çok detaylı ve titiz çalışma gerektiren bir alan olduğunu kaydetti. Vildan Çaputçu, “Kurumun özelliğini, kişiliğini yansıtacak tasarımlar hazırlıyoruz. Bu tasarımlarda vazgeçilmez iki kuralımız var. Hazırlanan kıyafetlerde kurum kimliğinin ortaya çıkarılması ve personelin hem şık, hem de rahat olması gerekiyor. Tasarımlarımızda bu iki özellik üzerinde duruyoruz” dedi.

denizli-anjea-desingner-store-kuruma-ozel-tasarimlar-5

TİTİZ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEREKTİRİYOR
Personel giyiminin kurum için çok önemli bir özellik olduğunu anlatan Çaputçu, böylesi önemli bir çalışma için de titiz ve uzun bir sürecin gerektiğini ifade etti.

Çaputçu, “Anjea’da personel giyimi tasarımı aşama aşama ilerliyor. İlk görüşmenin ardından mutlaka firmaya ziyaret gerçekleştiriyor, yetkili kişiyle görüşüyor, firmanın tüm birimlerini geziyor, personel ile sohbet ediyorum. Firmanın farklı alanlarının fotoğraflarını çekiyor, oluşturulan konsepti anlamaya ve tasarımları da bunun ışığında oluşturmaya çalışıyorum. Firma ziyaretinin ardından çizim aşamasına geçiyorum. Kurum kimliğinin ince detaylarını gözden kaçırmadan, firmanın renklerini ve logosunu harmanlayarak tasarımları hazırlıyor ve kuruma sunuyorum. Bu aşama daha sürecin başı. Tasarımlar kabul gördükten sonra başlıyor asıl işimiz” dedi.

denizli-anjea-desingner-store-kuruma-ozel-tasarimlar-6

TÜM PERSONELİN TEK TEK ÖLÇÜLERİ ALINIYOR
Personel giyiminde blok üretim yapmadıklarını, burada da kişiye özel hazırlıkları ön planda tuttuklarını anlatan Çaputçu, “Tüm personelin tek tek ölçüleri alınıyor, gerektiğinde prova için de gidiliyor. Kaliteyi yansıtacak en uygun ürünleri, en kaliteli kumaşları kullanıyoruz. Kullandığımız tüm ürünleri de Denizlili üreticilerden alıyoruz. Çünkü Denizli, tekstilin en kalitelisini üretiyor. Hazırlanan kıyafetler kişilere tek tek teslim ediliyor, firma mutluluğu sağlanmadan da ayrılmıyoruz” diye konuştu.

HER KURUMA FARKLI KONSEPT
Çalıştıkları her kuruma farklı bir konsept hazırladıklarını, bu nedenle de katalog çıkarmadıklarını belirten Vildan Çaputçu, “Tasarım, özellikle de kurumsal tasarım, farklı bir yaşamı da beraberinde getiriyor. Hazırlığa başlamadan önce yaptıklarınızın kurumun ruhuna uygun olması için o kurumu yaşamanız gerekiyor. O havayı solumanız, personelin nasıl çalıştığını, nasıl yaşadığını, gün içinde neler yaptığını bilmeniz gerekiyor. Dolayısıyla kurumu anlamanız gerekiyor” dedi.

denizli-anjea-desingner-store-kuruma-ozel-tasarimlar-1

“ZAMAN VE MESAFE TANIMIYORUZ”
Çalışmalarında zaman ve mesafe gözetmediklerini dile getiren Çaputçu, “Bizimle bağlantıya geçen firmalar Denizli’den olduğu kadar, diğer illerden de oldukça fazla. Kurum ile bir bağ kurabiliyor ve aynı pencereden bakabiliyorsak, zamanın ve mesafenin önemi ortadan kalkıyor. Örneğin, Elazığ’da bulunan Whiteline Butik Otel bizimle bağlantı kurdu ve personel için tasarım istedi. Bizzat ben gittim ve 2 gün Elazığ’da, otelde kaldım. Karşılıklı olarak mükemmel bir uyum yakaladık, 2 gün boyunca çok verimli ve keyifli bir çalışma ortaya koyduk. Elazığ Whiteline Butik Otel için farklı bir konsept zoluşturdum, tüm personelin tek tek ölçülerini aldım, ön hazırlıkları yaptım. Sonra da gelip üretime geçtik” dedi.

denizli-anjea-desingner-store-kuruma-ozel-tasarimlar-2

REFERANSLARI ÇOK GÜÇLÜ
Personel giyiminde hizmet vermeye başladıkları andan itibaren yoğun bir ilgi gördüklerini belirten Vildan Çaputçu, ilk deneyimlerin ardından geri dönüşlerin daha da hızlandığını, farklı konseptler için de tekliflerin geldiğini kaydetti. Buna son örneğin Pamukkale Belediyesi olduğunu anlatan Vildan Çaputçu, “Pamukkale Belediyesi’nin tüm personeli için kış kıyafetleri hazırlamıştık. Şimdi de yaz kıyafetleri istendi ve görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Daha önce tasarımlar yaptıkları yerler ile ilgili bilgi veren Çaputçu, “Pamukkale Üniversitesi, Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi, Özel Denizli Tekden Hastanesi, Elazığ Whiteline Butik Otel, Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Turizm Meslek Lisesi, Serçin Tirelioğlu Estetik Merkezi, Tülay Akkol Diş Polikliniği, Dolphinmed Sağlık Polikliniği, İdol Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Merkezi, Temizler Pide, Güven Sürücü Kursu, Renes Restaurant, Reverse Restaurant, Route Cafe, Saki Restaurant. İssimo Home, Miske Restaurant, Vizyon Göz Hastanesi ve sayamadığım birçok kuruma hizmet verdik. Bu kurumlara, kurumsal kimliği yansıtan çok özel tasarımlar hazırladık” dedi.

Anjea Designer’s Store’a 0 (258) 213 43 10 numaralı iletişim hattı ve info@anjeads.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı