REKLAMI GEÇ

Bülent Börek Dokuz Kavaklar’da Açıldı

Bülent Börek Dokuz Kavaklar’da Açıldı

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak ülke çapında şubeler açmaya başladı. Dokuz kavaklalar mahallesinde börek kültürü ünlü börekçi ‘Bülent Börek’ ile daha da zenginleşti. Denizli’nin 4. Şubesi Açıldı Ülke genelinde 183 şubesi bulunan Bülent Börek’in bir yeni şubesi mahallemizde hizmete girdi. İşletmeciliğini Mehmet ÇOLAKOĞLU ve Tuncay YENİAY’ın yaptığı Bülent Pamukkale Şubesinin açılışını Pamukkale Belediye Başkan…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2022 Çarşamba, 22:36

Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak ülke çapında şubeler açmaya başladı. Dokuz kavaklalar mahallesinde börek kültürü ünlü börekçi ‘Bülent Börek’ ile daha da zenginleşti.

Denizli’nin 4. Şubesi Açıldı

Ülke genelinde 183 şubesi bulunan Bülent Börek’in bir yeni şubesi mahallemizde hizmete girdi. İşletmeciliğini Mehmet ÇOLAKOĞLU ve Tuncay YENİAY’ın yaptığı Bülent Pamukkale Şubesinin açılışını Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi gerçekleştirdiği açılışa iş yerinin komşu esnafları ve vatandaşlar yoğun ilgi ile katılım sağladı.

Dokuz Kavaklar Mahallesi Zeybek durakları bölgesinde hizmete giren Bülent Börek’in açılışında konuşan Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, yeni bir işletmenin hizmete girmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirirken, hizmete giren iş yerinin uzun ömürlü olmasını arzu ettiklerini söyledi.

Öte yandan Mahallemizde hizmete giren Bülent Börek’in açılışa özel ilk gün lezzet tutkunlarına ücretsiz börek ikramı yapılırken Akdeniz yöresine özgü özel peynirlerin kullandığı börek lezzet tutkunları tarafından beğenildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı