REKLAMI GEÇ

Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi “DOSTEM” eğitimlere başladı

Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi “DOSTEM” eğitimlere başladı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü öncülüğünde ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünü kısa sürede yetiştirmeyi amaçlayan DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi, pandemi sonrası eğitimlerine başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2021 Cuma, 14:22

Alanında uzman eğitmen kadrosu ve teknolojik alt yapısıyla hem teorik hem de uygulamalı eğitimler düzenleyecek olan DOSTEM, özellikle Denizli sanayisinin ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan kaynağını en kısa süre içerisinde temin etmeyi hedefliyor. Makine teknolojilerinden tekstil teknolojilerine, elektrik elektronik teknolojileri ve endüstriyel otomasyon teknolojileri alanı eğitimlerine kadar birbirinden farklı birçok alanda kurslar düzenleyecek olan DOSTEM, başvurularını almaya başladı.

Bilgisayar destekli 2 boyutlu çizim (AutoCad) ile eğitimlerine başlayan DOSTEM, kurs planlamalarını Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde faaliyet gösteren firmaların personellerine mesleki gelişim, meslek edindirme eğitimleri, uzmanlık eğitimleri ve modüler eğitimler sunarak mesleki eğitimlerine devam edecek.

Toplam 4200 m² eğitim kompleksi, 8 derslik, 2 bilgisayar laboratuvarı ile eğitimlere başlayan DOSTEM mesleki eğitim merkezi mevcut kursların haricinde talebe göre yeni kurslar da açabilecek. DOSTEM, firmaların talepleri doğrultusunda kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri ve işletmelere özel kurs programları da planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız