REKLAMI GEÇ

DOSTEK Koleji öğrencilerine spor semineri

DOSTEK Koleji öğrencilerine spor semineri

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında spor seminerinde buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2022 Cuma, 12:53

Seminer, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlendi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( DOSTEK ) öğrencileri, “amatör sporun öğrencilerin gelişimindeki rolü” konusundaki seminere büyük ilgi gösterdi.

Seminerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Ayşe Sarıkaya, Başkan Vekili Ömer Sarıkaya, Futbol İl Temsilcisi Levent Sarıoğlu, Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk, B Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Ethem POTUK konuşmacı olarak yer aldı. Seminer boyunca öğrencilere; futbol oyun kurallarındaki son gelişmeler ve sporda Fair Play’in öneminin de bulunduğu konular aktarıldı. Seminer katılımcıları, öğrencilere amatör sporun öğrencilerin gelişimindeki rolünü anlattı.

DOSTEK Okul Müdürü Saadettin Dumlu, “Gençlerimizin teknolojiye olan ilgisinin, onları hareketsiz ve sağlıksız bir yaşam tarzına sürüklediği aşikar. Oysaki spor, gençler için sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda bilişsel, duyusal ve psikolojik olarak gelişmelerine de yardımcı olacak. Bireysel yapılan sporlar çocuğun özgüveninin gelişmesini sağlarken, takım halinde oynanan oyunlar çocuğa paylaşmayı ve takım halinde hareket etmeyi öğretmektedir. Aynı zamanda spor veya sanatın belli bir dalıyla ilgilenen öğrencilerin derse olan ilgilerinin ve başarılarının da arttığı görülmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız