REKLAMI GEÇ

DOSTEK öğrencileri Avrupa’da staj yapıyor

DOSTEK öğrencileri Avrupa’da staj yapıyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğrencileri Erasmus projesi kapsamında Avusturya’nın başkenti Viyana’da 40 günlük staja kabul edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2023 Cuma, 09:04

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2022 yılı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu Projesi kapsamında 40 günlük staj yapacak DOSTEK Koleji öğrencileri Avusturya’nın başkenti Viyana’ya ulaştı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2022 yılı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu Projesi kapsamında Avusturya /Viyana’da 40 günlük staj yapacak DOSTEK Koleji öğrencileri, İş Sağlığı ve Güvenliği için kullanmaları gereken kişisel koruyucu ekipmanlarını temin ederek çalışma için hazır hale geldiler.

Okul eğitimi ve mesleki eğitim alanında akreditasyonun önemine işaret eden DOSTEK Koleji Okul Müdürü Saadettin Dumlu; “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus+ Akreditasyon Programı ile bünyesindeki öğretmen ve öğrencilere, Avrupa fırsatlarını sunması hepimizi mutlu etmiştir. Erasmus Akreditasyonu; tüm eğitim alanlarında sınır ötesi değişim ve iş birliği fırsatları için bir araç olmakla birlikte ilimizin üretim, istihdam ve insan kaynakları kapasitesinin artırılması hedeflerine de doğrudan faydalı olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız