REKLAMI GEÇ

HONAZ KAYMAKAMI ATLAMAZ DOSTEK KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ

HONAZ KAYMAKAMI ATLAMAZ DOSTEK KOLEJİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, Dostek Koleji’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2019 Cuma, 19:43

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesine geçerek kentin eğitim sektöründeki göz bebeği kuruluşlarından biri haline gelen Dostek Koleji (Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz ve Honaz Milli Eğitim Müdürü Osman Duran’ı ağırladı.
Kaymakam Atlamaz ve Müdür Duran’ı Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş ile Dostek Koleji Müdürü Sadi Öztekin karşıladı. Ziyaretlerinde atölye, labaratuar ve sınıfları gezen heyet öğrencilerle de sohbet ederek onlara destek oldu ve “Her zaman yanınızdayım” diye konuştu.

Honaz Kaymakamı Atlamaz, Dostek Koleji’nin Denizli eğitim sektöründe çok önemli bir boşluğu giderdiğini hatırlatarak, buradan yetişecek öğrencilerin ülkeye büyük faydaları dokunacağını söyledi.
Bünyesinde elektrik elektronik teknolojisi, endüstriyel otomasyan teknolojisi, makine teknolojisi, tekstil teknolojisi ve moda tasarım alanlarında eğitim veren Dostek Koleji, Denizli ekonomisine ve sanayisine nitelikli ara eleman yetiştirme misyonunu üstleniyor. Özellikle tekstil sektörü başta olmak üzere tüm sanayi dallarına yetişmiş eleman temin etmeyi amaçlayan kuruluş, Denizli Organize Sanayi Bölgesi olanaklarından da en iyi şekilde faydalanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız