REKLAMI GEÇ

Meslek lisesi öğrencileri deprem bölgesi için ısıtmalı çadır, prefabrik tuvalet ve duş üretti

Meslek lisesi öğrencileri deprem bölgesi için ısıtmalı çadır, prefabrik tuvalet ve duş üretti

Depremin ilk gününden bu yana her türlü desteği sağlayan Denizlililer, desteği sürdürüyor. DOSTEK koleji öğrencileri, imece usulüyle toplanan malzemelerden, ısıtmalı çadır, mobil tuvalet ve duş yaptı. Depremin vurduğu Adıyaman’a 3 tır çadır, prefabrik tuvalet ve duş gönderildi. Hatay için de çalışmalar başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2023 Cuma, 10:28

Denizli’nin deprem bölgesine destekleri sürüyor. Bölgedeki en büyük ihtiyaçlardan biri olan duş ve tuvalet için de Denizlili lise öğrencileri harekete geçti.

Dostem Denizli Mesleki Eğitim Merkezi Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri imece usulü ile toplanan malzemelerden içinde sobası da olan çadır, tuvalet ve duş imalatı yaptı. Deprem bölgesindeki ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak hazırlanan prefabrik duş ve tuvaletler depremin vurduğu Adıyaman’a gönderildi.


Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekili Necip Filiz, “İmece usulü birçok kişinin ayni ve nakdi desteği ile hazırlanan, Dostem Denizli Mesleki Eğitim merkezinde, yüzlerce çadırları gece gündüz dikerek hazırladıkları, metal konstrüksiyon ve kaynaklı imalatı tamamlayarak hazır olan sobaları ile mobil WC ve duş prefabrikler ile beraber hafta sonu üç tır Adıyaman a uğurluyoruz, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, inşallah haftaya da Hatay’a benzer sevkiyat için çalışmalar yapacağız” dedi.

Yorumlar

Kamil Uslu   -  Bağlantı 24 Şubat 2023, 19:10

Dostek koleji öğrencileri sizi ve izi yetiştiren sayın hocaları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız