REKLAMI GEÇ

Uslu’dan DOSTEK’in başarılı sporcusuna altın

Uslu’dan DOSTEK’in başarılı sporcusuna altın

Katıldığı son iki turnuvada derece yapan Özel Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğrencisi Kick-Boks sporcusu Muhammet Cen Kurt’a, OSB Başkanı Abdulkadir Uslu tarafından altın takıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2021 Salı, 16:22

DOSTEK Koleji öğrencilerinden Muhammet Can Kurt, 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick-Boks Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanmıştı.

Genç sporcu uluslararası alandaki bu başarısının ardından ulusal alanda da başarılı bir performans gösterdi. 1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak’ta düzenlenen Türkiye Kick-Boks Şampiyonası’nda 74 kg gençler kick light kategorilerinde mücadele eden Muhammet Can Kurt, Türkiye Üçüncüsü oldu.

DOSTEK Koleji öğrencisi okulda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Okulun bugüne kadar elde ettiği başarılarda büyük emeği olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ahmet Taş törene katılarak öğrenciye çeyrek altın hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Harita

İletişim

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji ve Anadolu Teknik Lisesi

ADRES: Organize Sanayi Bölgesi Ali Rıza Öztürk Caddesi No: 6 Honaz / DENİZLİ

TELEFON: 0 258 269 22 85 - 0 533 033 88 33

FAX: 0 258 269 19 17

Web: http://dostekkoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız