REKLAMI GEÇ

Tatar: “Kaliteli eğitim herkesin hakkı!”

Tatar: “Kaliteli eğitim herkesin hakkı!”

Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar, kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına kuracakları yerleşkeler ile ulaştırmayı hedeflediklerini belirterek, Bilnet Okulları’nın eğitimde yaratacağı farkı anlattı. Tatar, çocuklarına bırakabilecekleri en önemli mirasın eğitim olduğunun bilincinde olan tüm velilere kapılarının açık olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2018 Pazartesi, 10:48

Bilnet Okulları, 21. yüzyılın dünya vatandaşlarını yetiştirme yolunda eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratabilmek ve kaliteli eğitimi birçok noktaya taşımak amacıyla yola çıktı.

Anaokulundan liseye kadar her kademede 21. yüzyıl ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığı eğitim tasarımı ile İngilizce konuşan, akademik başarı odaklı ve hedefini belirlemiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Bilnet Okulları, kaliteli eğitimi Türkiye’nin her noktasına kuracağı yeni yerleşkeleriyle ulaştırmayı hedefliyor.

Bilnet Okulları’nın eğitimde yaratacağı farkı, Bilnet Okulları CEO’su Faruk Tatar ile konuştuk.

21. YÜZYILIN EĞİTİM TASARIMI
Her öğrencinin öğrenme tarzının kendine özel olduğunu belirten Faruk Tatar, “Eğitim tasarımımız, farklı öğrenme tarzına sahip öğrencilerimize ulaşmak adına önem arz ediyor. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi merkeze koyup, onların ihtiyaçları çerçevesinde oluşturduğumuz eğitim modeliyle bizler, ‘Doğru Eğitimle, Doğru Gelecek’ ilkesini benimseyip, çocuklarımıza yeteneklerine ve ihtiyaçlarına göre eğitim veriyoruz. Eğitimde yarattığımız kaliteyi ise ülkemizin her bölgesine taşıyarak, her çocuğun özel bir eğitim almasını istiyoruz. Bilnet Okulları’nın kapısı, ‘Benim çocuğuma bırakabileceğim miras, ona verebileceğim eğitim yatırımıdır’ diyen tüm velilere açıktır. Akademik çalışmaların yanında, yenidünyanın olmazsa olmazları kodlama, STEM, robotik, maker ve temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitimle, onları hayata hazırlıyoruz” dedi.

İNGİLİZCE KONUŞAN ÇOCUKLAR
Bir dünya dili olan İngilizce’yi, anaokulundan itibaren çocuklara öğrettiklerini dile getiren Tatar, “Bilnet Okulları’nda eğitim alan her öğrenci İngilizce’yi anlayabilir, konuşabilir, yazabilir ve hayata bir adım önde başlayabilir. Bu çocuklarımız dünyanın neresine giderse gitsin, özgüveni yüksek, kendini bilen bir birey olarak dünyanın her yerinde aynı dili konuşacak ve kendini, ülkesini, geleneklerini anlatabilecektir. Biz, İngilizce eğitimi vermiyoruz; İngilizce’yi konuşturuyoruz” dedi.

AKADEMİK BAŞARI
Bilnet Okulları öğrencilerinin, akademik ve sosyal anlamda gelişimlerinin yanında öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, araştıran, eleştirel düşünen, problem çözüp, sorumluluk alabilen bireyler olduklarını anlatan Faruk Tatar, “Öğrencilerimize inovatif öğrenme alanları oluşturarak, bu ortamlarda hareket etmeye, grup çalışmasına, beraberce öğrenmeye, üretmeye uygun alanlar tasarlayarak hem sosyal hem de iş hayatına hazır bireyler olmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

EĞİTİMİ 12 AYA YAYDIK
Bilnet Okulları’nda eğitimin 12 aya yayıldığını ifade eden Tatar, “Milli Eğitim Bakanlığımızın bizlere vermiş olduğu müfredata sadık kalarak, yıl boyunca hafta sonu 5-8. sınıf öğrencilerimize akademik kurs ve etütler; 1-4. sınıf öğrencilerimize ise İngilizce, sanat, spor ve bilişim kulüp etkinlikleri düzenliyoruz. Bu farkındalıkla birlikte, dünya vatandaşı yetiştirme vizyonuyla hareket ediyor, tüm stratejimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz” dedi.

BİREYSEL İHTİYAÇ ODAKLI REHBERLİK
Öğrencilerin başarısının, doğru yönlendirilmeleri ve gözlemlenmesiyle orantılı olduğunu anlatan Faruk Tatar, “Burada öğrenciyi tanımak, davranışsal, gelişimsel ve mesleki becerilerini görmek amacıyla çalışmalar yapılır. Daha sağlıklı iletişim kurabilmek için velimizle sürekli olarak işbirliği içerisinde oluruz ve çocuğu hakkında bilgileri bireysel olarak kendisine sunarız. Velimiz de çocuğu hakkında detaylı bir geri bildirim almış olur. Öğrencinin ihtiyacı, tutumu, sosyal durumu, bir birey olabilmek adına büyük önem arz etmektedir. Öğrencinin bir birey olarak kendi farkındalığını geliştirmesini, kendine uygun davranışı kazanmasını ve olumlu davranış sergilemesini hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız