REKLAMI GEÇ

BİLNET Okulları velilerle buluştu

BİLNET Okulları velilerle buluştu

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları’na bağlı olarak yeni eğitim öğretim dönemine kapılarını açan BİLNET Okulları, velilerle tanışma toplantısında buluştu. Buluşma kalabalık bir toplulukla gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2018 Cuma, 12:47

2018-2019 Eğitim öğretim yılı için kapılarını ilk kez açan BİLNET Okulları, görkemli bir toplantıyla velilere tanıtıldı.

Öğrenci velileri önce okul bahçesinde düzenlenen kokteylde ağırlandı. Veliler hem birbirleri, hem de eğitim kadrosu ile tanışma imkanı buldu.

Bilnet Okulları’nın veli akadamik kadro buluşması konferans salonunda gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Tuğba Yeşilpınar’ın konuşmasıyla başlayan tanıtım toplantısında okul öğretmenleri tek tek sahneye çağırılarak velilere tanıtıldı.

Okul öğrencilerinin piyano resitali davetlilere unutulmaz anlar yaşattı, Eylül Erçak ve Eylül Altıntaş’ın seslendirdiği Mavi Gezegen adlı çocuk şarkısına öğretmenler ritim ile eşlik etti.

İlköğretim ve Orta öğretimde hizmet verecek olan BİLNET Okulları’nda 40 öğretmenin görev alacağı kadronun 34 bayan, 6 erkek öğretmenden oluşması dikkat çekti.

Öğretmenlerin tanıtımından sonra konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen BİLNET Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, sözlerine “Çocuklarınızın ikinci evi olacak yeni ailenize hoş geldiniz” diyerek başladı.

Gelecek için ailelerin çocuklarına verebilecekleri en iyi mirasın eğitim olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Tatar, “Biz Denizli’ye tabelamızla gelmedik. Biz geleceğimize yön verecek çocuklarımızın eğitimi için buradayız” dedi.

Konuşmasının devamında, “Bizi biz yapan en önemli kavram, Atatürk ve inkılaplarından asla taviz vermemektir” diyen BİLNET Okulları Genel Müdürü Faruk Tatar, hedefleri ve hayalleri olan bir ekip olduklarını da dile getirerek, “Biz tüketen çocuklar değil, üreten çocuklar istiyoruz. Emin olun çok kısa bir süre içinde artık biz kendimizi sizlere anlatmayacağız. Çünkü bizi daha iyi tanıdıktan sonra sizler bizi anlatacaksınız. Kimsenin kuşkusu olmasın. Çocuklarınız Denizli’de örnek çocuklar olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız