REKLAMI GEÇ

Bilnet Okulları’ndan 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemine coşkulu giriş

Bilnet Okulları’ndan 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemine coşkulu giriş

Bilnet Okulları’nda 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi başladı. Yeni döneme de güçlü bir giriş yapan Bilnet Okulları’nın açılış törenine coşku hakimdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2019 Pazartesi, 16:37

Okul kampüsünde gerçekleştirilen açılış törenine öğrenciler, veliler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Okul Müdürü Tuğba Yeşilpınar öğrencilere seslendi.

Yeni bir eğitim-öğretim dönemine başlamanın heyecanı içinde olduklarını dile getiren Yeşilpınar, uzun bir tatilin ardından büyük bir enerji, sevinç, özlem ve mutlulukla yeni bir yıla başladıklarını ifade etti.

Yeşilpınar, “Bilnet Okulları olarak genişleyen eğitim kadromiz, yenilenen program içeriğimiz ile yeni eğitim-öğretim yılına hazırız. Atatürk der ki; ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplam olarak yaşatır, ya da bir milleti köleliğe ve yoksulluğa düşürür.’ Bir kitle millet olabilmek için mutlaka öğretmenlere ihtiyaç duyar. Biz de öğretmenler olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bunun için öğrencilerimizin bilişsel yeteneklerini geliştirebilecekleri, kendilerini keşfetmelerini sağlayıcı bir ortam hazırladık. Öğrencilerimizin üzerine düşen görev ise bunları en iyi şekilde değerlendirerek, hayata geçirmek olacaktır” dedi.

Yeşilpınar’ın konuşmasının ardından okul öğrencilerinden Hatice Balkanay’ın eşliğinde coşkulu bir şekilde ANDIMIZ söylendi.

Tören, ilk ders zilinin çalması ve öğrencilerin alkışlar eşliğinde sınıflara gönderilmesi ile tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız