REKLAMI GEÇ

Oytun Erbaş’tan Stand Up kıvamında eğitim semineri

Oytun Erbaş’tan Stand Up kıvamında eğitim semineri

Bilnet Okulları tarafından organize edilen ve Doç Dr. Oytun Erbaş’ın konuşmacı olarak katıldığı “Başarının 5 Sırrı” konulu eğitim semineri, katılımcıları büyüledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2019 Pazar, 11:10

Denizli’nin seçkin eğitim kurumlarından birisi olan Bilnet Okulları, başarılı bir eğitim seminerine imza arttı. TEDX (Paylaşmaya Değer Fikirler) konuşmacısı Doç. Dr. Oytun Erbaş’ın konuk olduğu “Başarının 5 Sırrı” konulu eğitim semineri tam bir Stand-Up kıvamında gerçekleşti. Merkezefendi Kültür Sarayı’nda salonu dolduran katılımcılar ise Erbaş’ın sunumu karşısında adeta büyülendi.

Esprili örneklemeler ve salonu dolduran katılımcıların kahkahaları arasında gerçekleşen seminerde Doç. Dr. Oytun Erbaş, başarının yolunun Bellek, Motivasyon, Disiplin, Rol Model ve Özgürlük sıralamasıyla katılımcılara anlattı. Ödemiş doğumlu olan Erbaş’ın ege yöresine has şivesiyle yaptığı sunum, seminere ayrı bir tat kazandırdı.

“Bir işin ustası olmak için, o işin çırağı olunması gerekir” diyerek sunumuna başlayan Doç. Dr. Oytun Erbaş, “Bir kişi 10 bin saat ne ile uğraşırsa onun ustası olur. Çevreniz nasıl ise öyle olursunuz. Çevreniz başarılı insanlardan oluşuyorsa başarılı, başarısız insanlardan oluşuyorsa başarısız olursunuz. Çocuklarınızın sosyal medya ile çok sıkı fıkı olmasına izin vermeyin” dedi.

Başarının sırrının 5 maddede saklı olduğunu söyleyen ve bunu Bellek, Motivasyon, Disiplin, Rol Model ve Özgürlük olarak sıralayan Doç. Dr. Oytun Erbaş, seminerde her maddeyi sırasıyla örneklemeler yaparak katılımcılara anlattı. Seminer yaklaşık 1 saat sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

 

İletişim

Denizli Kampüsü Telefon

444 1623

0 (258) 213 20 35

0 (541) 233 2035

Web: http://www.ege.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız