REKLAMI GEÇ

1.078 ÖĞRENCİYE TABLET

1.078 ÖĞRENCİYE TABLET

Milli Eğitim Bakanlığı’nca, kısa adı FATİH projesi olan Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi uygulaması kapsamında bu dönem Denizli’de bin 78 tablet dağıtımı gerçekleştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 17:41

Tablet dağıtımı dolayısıyla Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi’nde tören düzenlendi. Törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Alp Aslanargun,Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Demir, “Özellikle bilişim çağında olduğumuzu gençler iyi biliyor. Bilişim çağındaki gençler bizim ulaşamayacağımız üst pozisyonunda. Bu uygulamayla derslerde ve bilimsel noktada önemli yere geleceklerinden eminim” dedi.

Demir, geçen yıl Denizli’ye bağlı ilçelerdeki okullarda 29, merkezde ise 35 olmak üzere toplam 64 tablet dağıtıldığını,bu yıl pilot seçilen iki okulda 536 tablet dağıtılacağını, il genelinde ise toplam bin 78 tablet dağıtımının planlandığını sözlerine ekledi.
denizli-vali-abdulkadir-demir-tablet-dagitimi-ic

Yapılan diğer konuşmaların ardından Vali Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül tarafından öğretmen ve öğrencilere tabletleri dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı