REKLAMI GEÇ

15 Temmuz Anadolu Lisesi, halk oyunlarında ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu

15 Temmuz Anadolu Lisesi, halk oyunlarında ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu

Halk Oyunları Okullar Türkiye Şampiyonasında Zonguldak’ta yapıldı. Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ekibi, düzenlemeli dalda geçen yıl olduğu gibi Türkiye Şampiyonu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2023 Çarşamba, 14:20

Okul Sporları Federasyonu’nun 2022-2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası 05-06 Haziran tarihlerinde Zonguldak’ta yapıldı.

Yarışmada 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu, düzenlemeli dalda 8 takımla yarışarak Denizli’yi temsil etti.

Halk Oyunlarında taraflı tarafsız herkesin ayakta alkışladığı performansları ile takdir kazanan Denizli 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, geçen sene elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu başarısını bu yıl da tekrarladı.

Şampiyon takımın Antrenörü Ömür Günay, “Çocuklar sahneye adımlarını attıkları andan itibaren her biri kocaman yüreğiyle herkese o heyecanı ve ekip ruhunu fazlasıyla hissettirdi. Geçen yıl elde edilen başarının tesadüf olmadığını gösterdik” dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Hedefe giden yolda 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları topluluğumuz gecesini gündüzüne katarak çok çalıştı. Bu başarının gelmesinde onlara desteklerini esirgemeyen sporcu ailelerine ve okul idarecilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı