REKLAMI GEÇ

19 MAYIS COŞKUSU

19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Denizli’de gece kutlandı. Atatürk Stadyumu’ndaki etkinliklerde 15 bin kişilik stad dolunca çok sayıda vatandaş içeri giremedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2010 Çarşamba, 21:33

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, Atatürk Stadyumu’nun dolması nedeniyle, çok sayıda vatandaş katılamadı. 15 bin kişilik stadyumu dolduran vatandaşlar, gençlerin bayram sevincine ortak oldu. Atatürk Stadyumu’ndaki etkinlikler, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11. Motorlu Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Özsoy’un halkı selamlamasıyla başladı.

Denizli’deki törenlerde daha sonra öğrenciler hazırladıkları gösterileri sundu. Havai fişekler eşliğinde yapılan gösteriler, izleyenleri büyüledi. Gösteriler, saat 22.10’da sona erdi.

Stadyumdaki etkinlikler etkinliklerin ardından vatandaşlar, Delikliçınar Meydanı’ndaki Sıla’nın konserine katıldı. Kral Video Müzik Ödülleri’nde yılın en iyi şarkısı ve yılın en iyi albümü ödülünü alan ünlü sanatçı Sıla, söylediği birbirinden güzel parçalar ile dinleyenlere müzik ziyafeti verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı