REKLAMI GEÇ

23 Nisan Valisi

23 Nisan Valisi

Vali Şükrü Kocatepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Hürriyet Ortaokulu öğrencisi İclal Kasal’a devretti. Küçük Vali, Denizli’nin kültür şehri haline getirmek gerektiğini söyledi, liselere dağıtılan tabletlerin ortaokullara da verilmesini istedi. Küçük Vali Kasal, tenis kortu, yüzme havuzu ve voleybol sahaları yapılması talimatını da verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 18:39

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir grup öğrenci Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarete, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Hürriyet Ortaokulu öğrencisi İclal Kasal, Arif Yalınkaya İlkokulu öğrencisi Ersin Sefa Pehlivan ve Gazi İlkokulu öğrencisi Ömer Faruk Tekdal ile Danışman Öğretmen Demet Ünlükaplan katıldı.

Ziyarette 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Makamını Hürriyet Ortaokulu öğrencisi İclal Kasal’a teslim etti. Bir günlüğüne Vali olan Kasal, beraberindeki öğrencilerle misafirlerini ağırladı.

Küçük Vali Kasal, Vali Kocatepe’den görevi devraldığını ve yokluğunu aratmayacağını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı, talimatlar verdi. Denizli’ye kapsamlı bir kitap fuarı açılmasını istedi, kültür şehri haline gelmesi talimatı veren Küçük Vali Kasal, tenis kortu, yüzme havuzu ve voleybol sahaları yapılması talimatını da verdi.

Vali Şükrü Kocatepe farkında olan, yaşadığı şehrin ve ülkenin sorunlarını bilen gençlik arzu ettiklerini belirterek, “İş bölümü çerçevesinde söylediğiniz konular zaman içinde çözüm bulacaktır. Tabi siz geleceği düşünerek ve şu anki ihtiyaçları da irdeleyerek bu kanata vardığınız için teşekkür ediyoruz. Bizim arzuladığımız istediğimiz gençlik zaten bu. Sizin gibi. Farkında olan, yaşadığı ülkenin ve şehrin sorunlarını bilen ve çözüm üreten gençlik istiyoruz. Gününü gün eden, yarınını düşünmeyen gençlik bizim için ümit vaat etmez. Ama Türk gençliği öyle değil. Onlar Atatürk’ten aldığı vatan, millet ve insan sevgisiyle ülkeleri için ne yapmaları gerektiğini her zaman düşünür, özgüvenleri yüksek ve sorumluluk alma duygusuna sahiptirler. Bu nedenle biz sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

23-nisan-valisi-ic

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAYHA ASIM DEMİR OLDU
Gazi İlkokulu öğrencisi Yahya Asım Demir de Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un makamına oturdu. Kısa süreliğine Milli Eğitim Müdürü olan Yahya Asım Demir, çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayacak oyun sitelerinin hazırlanması talimatını verdi. İlkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilerin evlerini öğretmenlerin tek tek ziyaret edilmesi talimatı veren Demir, sorunlarını dinlemelerini ve bu sorunlar doğrultusunda hareket edilmesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı