REKLAMI GEÇ

3. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE HAYIRSEVER DESTEĞİ SÜRÜYOR

3. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE HAYIRSEVER DESTEĞİ SÜRÜYOR

Denizli’de yaptırılacak üçüncü Endüstri Meslek Lisesi’ne hayırseverlerin katkısı sürüyor. Son imzalanan iki protokol ile birlikte imzalanan protokol sayısı 29’a yükseldi ve hayırseverlerin yapacakları katkı da 2 milyon 175 bin TL’ye ulaştı.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2011 Çarşamba, 14:34

Vali Yavuz Erkmen’in makamında imzalan protokollerle, İtimat Tekstil San. ve Tic.Ltd.Şti adına Kasım Karakaş, Dalaman Orman Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş. adına da Necla Soylu 75’er bin TL’lik protokole imza koydular. 5 milyon TL’ye mal olması beklenen okulun maliyetinin imzalanan protokollerle birlikte 2 milyon 175 bin TL’si karşılanmış oldu.

Vali Erkmen, hayırseverler Kasım Karakaş, Necla Soylu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un katıldığı imza töreninde yaptığı konuşmada, atelyeleri ile birlikte 10 milyon TL’ye mal olacak olan endüstri meslek lisesinin maliyetinin yarısının hayırseverler tarafından karşılanmasını arzu ettiklerini ve şu ana kadar imzalanan protokoller ve bundan sonra imzalanacak protokollerle bu hedefin gerçekleştirilmesi yolunda önemli mesafeler alındığını belirterek, “ Değerli hayırseverlerimiz Kasım Karakaş ve Necla Soylu’ya katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İlimize, Milli Eğitimimize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hayırseverlerimiz Denizli’deki her türlü sosyal etkinliğin içerisinde olan arkadaşlarımız. Burada da bizi yalnız bırakmadılar. Onun için kendilerine çocuklarımız ve milli eğitimimiz adına kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hayırsever Kasım Karakaş da çocukların çok iyi yetiştirilmesinin milletin geleceğinin teminat alınması demek olduğunu ifade ederek, bu yolda katkı vermekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Necla Soylu da fiziki imkanları daha iyi olan okullarda, bilgili ve donanımlı gençler yetişeceğini belirterek, yeni yapılacak olan okulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından protokoller Vali Erkmen ve hayırseverler Kasım Karakaş ve Necla Soylu tarafından imzalandı. Merkez Göveçlik mahallesine yaptırılacak olan “Denizli Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi” 43 derslikli olacak ve bodrum+zemin+2 kattan oluşacak. Toplam 8 bin 495 metrekare kapalı alana sahip olacak olan okulun inşaatının 2012 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı