REKLAMI GEÇ

98 bin kişi kurs aldı

98 bin kişi kurs aldı

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği toplantısı Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı. Toplantı’da Halk Eğitim Merkezlerinde açılman kurslar hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2014 yılında 98 bin kişinin kursa katıldığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 11:42

Yılda iki kez şubat ve ekim aylarında yapılan Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği toplantılarının 2015 Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. 

Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kamu kurum temsilcileri, büyükşehir belediye başkanlığı, merkez belediye başkanlıkları, oda ve dernek temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Her yaş ve statüden tüm vatandaşların mekan ve zaman gözetilmeksizin kendilerini geliştirmek için yapmış oldukları her türlü öğrenme faaliyetini kapsayan Hayat Boyu Öğrenme ülkemiz ve ilimiz insanı için büyük bir öneme sahip” dedi.

98 BİN KİŞİ KATILDI
Hayat Boyu Öğrenme kapsamında halk eğitim merkezleri ve mesleki eğitim merkezi müdürlüklerince açılan kurslara 98 bin kişinin katıldığını açıklayan Oğuz, “İlimiz geneli 2014 yılında düzenlenen kurslarda 98 bin kişi eğitim faaliyetlerine katılmış bunların 68 bini belge almıştır. Halk Eğitim Müdürlükleri her yaştan ilimiz insanına 70 alanda yüzlerce konuda eğitim fırsatı sunmaktadır” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şubesinden sorumlu Şube Müdürü Hüseyin Selçin, katılımcılara toplantı ve hayat boyu öğrenme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı