REKLAMI GEÇ

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KAYITLARI’NDA SON GÜN 16 EYLÜL

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KAYITLARI’NDA SON GÜN 16 EYLÜL

Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1. dönem yeni kayıtlarının 16 Eylül’e kadar devam edeceği bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2011 Perşembe, 17:24

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi’ne kayıtların 15 Ağustos’ta başladığı hatırlatılarak, 2011-2012 eğitim-öğretim yılı 1. dönem yeni kayıtlarının 16 Eylül’e kadar devam edeceği belirtildi.

Başvuruların il merkezinde Anafartalar Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi ile ilçe merkezi ve beldelerdeki liselere ve meslek liselerine yapılacağı, yeni kayıt ücreti olarak Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına 20 lira, kayıt yapan okulun Okul Aile Birliği hebasına olmak üzere toplam 25 lira yatırılacağı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı