REKLAMI GEÇ

Açıköğretim Lisesi için kayıtlar yarın son

Açıköğretim Lisesi için kayıtlar yarın son

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül yaptığı yazılı açıklama ile Açıköğretim lisesi için ilk kayıt ve kayıt yenileme işleminin başladığını duyurdu. İlk kayıtlar için son gün yarın.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 14:06

Ülkemizde zorunlu eğitimin kademeli olarak 12 yıla çıkmasıyla birlikte eğitimlerine açık öğretim liselerinde devam edecek öğrenciler için ilk kayıtlar 14 Şubat 2014 tarihi Cuma günü mesai bitimi sona erecek.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında, “Açıköğretim Lisesi İlk Kayıt İşlemleri 03 Şubat 2014 tarihinde başladı ve 14 Şubat2014 Cuma günü mesai bitimi sona erecektir. İl Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz İl Merkezinde Açık Öğretim Lisesi Bürosu ve Mesleki Eğitim Merkezinden işlemlerini yaptırabilirler” dedi.

İlk kayıt başvuru ücreti ise 25 TL olduğunu açıklayan Akgül, kayıt yenileme işlemleri ise 17-28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Açıköğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için müracaatın, Denizli Merkez halk Eğitim Merkezi ile Çıraklık Eğitim Merkezi’nde, ilçelerde ise Halk Eğitim Merkezlerinde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı