REKLAMI GEÇ

Aday öğretmen süreci masaya yatırıldı

Aday öğretmen süreci masaya yatırıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü aday öğretmen yetiştirme sürecinin geldiği aşamaya ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda aksayan yönler ortaya kondu, tedbirler tartışıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2016 Cumartesi, 11:03

Merkezefendi Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Şube Müdürü Vedat Balkaya, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, eğitim uzmanları ve aday öğretmenler katıldı.

Değerlendirme toplantısının açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, adaylık eğitim sürecinde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her gün çalışmaların değerlendirildiğini belirterek, “Olası bir sıkıntı ve probleminiz halinde bizlere ulaşabilirsiniz. 6 aylık adalık eğitim süreciniz bittiğinde ilimizden görev yerlerinize giderken iyi bir intiba bırakmak istiyoruz. Birazdan Sayın Bakanımız ve Başbakanımız telekonferansla sizlere ve 81 ildeki tüm aday öğretmenlerimize hitap edecek. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Oğuz’un ardından aday öğretmenler adına süreçle ilgili değerlendirmeye öğretmen Mustafa Dokuz yaptı.

Değerlendirme toplantısının yanı sıra aday öğretmen yetiştirme süreci okul dışı faaliyet gününde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu aday öğretmenlerle bir araya geldi. Başkanlar Zolan ve Subaşıoğlu tecrübelerini ve deneyimlerini aday öğretmenlere aktardılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı