REKLAMI GEÇ

Aday öğretmenler yöneticiler ile buluştu

Aday öğretmenler yöneticiler ile buluştu

Milli Eğitim Bakanlığınca ilk defa uygulamaya konulan altı aylık aday öğretmen yetiştirme süreci devam ediyor. Öğretmenler Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve Denizli Defterdarı Özgür Çelik ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2016 Pazar, 10:56

Merkezefendi Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen buluşmaya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Şube Müdürü Vedat Balkaya ve aday öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul dışı faaliyetlerle her hafta bir gün ilin üst düzey yöneticileri tarafından paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, “Bu faaliyetlerimizi çok önemsemekteyiz” dedi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper aday öğretmenlere devlet kavramı, yargı, yasama ve yürütme konularını anlattı. Yargının yapılanması, görev ve yetkilerini geniş olarak ele alan Başsavcı Alper, öğretmenlerle deneyimlerini de paylaştı.

Aday öğretmenler Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığı’nı da ziyaret etti. Tugay Komutan Yardımcısının misafiri olan aday öğretmenlere Türk Silahlı Kuvvetleri sinevizyon eşliğinde tanıtıldı. Aday öğretmenler askeri eğitimleri de yerinde görme imkânı buldu. Ayrıca aday öğretmenlere askeri silah sergisi de gezdirildi.

Aday öğretmenler Komando Tugayı’nın ardından Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile bir araya geldi. Müdür Namal, “Öğretmen bir toplumun şekillenmesinde önemli yer tutmaktadır. Öğretmenler zihinlere hitap etmektedir” dedi.
Müdür Namal, emniyet teşkilat yapılanması ve Denizli Emniyet Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aday öğretmenler son olarak Denizli Defterdarı Özgür Çelik ile bir araya geldi. Çelik, mesleği aşkla, severek yapmanın önemini anlattı, kurum hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı