REKLAMI GEÇ

Adım Üniversiteleri 2. grup toplantısı yapıldı

Adım Üniversiteleri 2. grup toplantısı yapıldı

Pamukkale Üniversitesi “Adım Üniversiteleri” 2. grup idari toplantısına katıldı. Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan toplantıda üniversitelerin sorunları ortak görüşlerle masaya yatırıldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2009 Cuma, 17:36

Pamukkale Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan “ADIM Üniversiteleri 2. Grup İdari Toplantısı” na katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan toplantıya ADIM üniversiteleri Konsorsiyumunda yer alan Pamukkale Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Uşak Üniversitesi Genel Sekreterleri, Genel Sekreter Yardımcıları ve İdari Birim amirleri katıldı.

Toplantının ilk gün programı, AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampusü Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğretim elemanlarınca sunulan dinleti ile devam etti. Toplantının açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necat İmirzalıoğlu yaptı. İmirzalıoğlu, ADIM Konsorsiyumunun tüm üniversiteler açısından ortak sorunların ve çözüm önerilerinin belirlenmesi noktasında çok önemli bir platform olduğunu belirterek, “Üniversite olarak böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz, iki gün sürecek toplantıların tüm üniversitelerimiz için faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Açılış töreninin ardından katılımcı üniversitelerin Genel Sekreterlik Makamları, Daire Başkanları, Hukuk Müşavirleri ile Basın ve Halkla İlişkiler Birim sorumlularından oluşan 7 ayrı çalıştay grubu, 2 oturum halinde bir araya geldi. Gruplar, bu toplantılarda ortak sorunlarını, bu sorunlara getirdikleri çözüm önerilerini, hâlihazırda varolan ve geleceğe dönük projelerini görüştüler.

Toplantının ikinci gün programı çalıştay gruplarının yapmış oldukları çalışmaları, ele aldıkları konuları rapor haline getirmelerinin ardından her birim tarafından ayrı ayrı yapılan sunumlarla devam etti. Ege ve Akdeniz Bölgesinde faaliyet gösteren 8 üniversite arasındaki işbirliğinin geliştirilebilmesi amacıyla yürütülen “ADIM Üniversiteleri” projesinin “2. Grup İdari Toplantısı”, AKÜ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen öğle yemeği ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı