REKLAMI GEÇ

AKÇAKOCA’YA VEFA

Fahri Akçakoca adına düzenlenen ‘Okul Öncesi Eğitim ve Kültür Ödülleri’nin ilki, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2007 Salı, 01:00

Milli Mücadele’de önemli roller üstlenmiş, istihbarat subayı, eğitimci, yazar ve tarihçi kimlikleriyle, yakın tarihimizde önemli yeri bulunan Fahri Akçakoca adına düzenlenen

‘Okul Öncesi Eğitim ve Kültür Ödülleri’nin ilki, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Fahri Akçakoca’nın anıldığı ödül törenine

Vali Hasan Canpolat, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Emniyet

Müdürü Muzaffer Erkan’ın yanı sıra çok sayıda tanınmış sima katıldı.

Fahri Akçakoca Ana Okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde,

eğitim ve kültür alanında ödüllerin verildiği törende eğitim ödülü, Fahri Akçakoca Anaokulu öğretmenlerinden Arzu Çilem Tutugan’a verilirken kültür ödülü de Abalıoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu’na verildi. Ali Abalıoğlu’nun yurt dışında olması sebebiyle Ali Abalıoğlu adına ödülü, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci aldı.

Ödül töreninde söz alan Keçeci, Fahri Akçakoca gibi kendisini ülkesine adamış insanların, kolay kolay yetişmediğini söyledi. Keçeci, “Ama tüm hizmetlerine rağmen, Akçakoca gibi vatanperver insanlar, yeterince tanınmıyor, tanıtılmıyor. Bu yüzden bu organizasyon, ciddi bir önem taşımaktadır” dedi.

Keçeci’nin ardından kürsüye davet edilen Vali Hasan Canpolat da, ülkesi için hizmet vermiş insanlara, vefa borcunun ödenmesi gerektiğini söyledi. Özellikle de Akçakoca’nın okul öncesi eğitimdeki hassasiyetine dikkat çeken Canpolat, son zamanlarda ülkemizde, okul öncesi eğitim alanında ciddi çalışmalar yapıldığının da altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı