REKLAMI GEÇ

Altıncıdan, 6. okul

Altıncıdan, 6. okul

Çivrilli Hayırsever İşadamı-Kameroğlu Kuyumculuk A.Ş.’nin kurucusu Kadir Kameroğlu, 6. okulunu yaptırıyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

Bundan 40 yıl önce Kameroğlu Kuyumculuk A.Ş.’yi kuran ve şirketi çocuklarına devrettikten sonra Çivril’e geri dönen Çivrilli Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu, 6. okulunu yaptırıyor.

Geçen ay açılışı yapılan ve Kadir Kameroğlu’nun annesi Rasime Kameroğlu adına yaptırdığı anaokulunun açılışında, babası Ali Kameroğlu adına da bir okul yaptırma sözü veren Kadir Kameroğlu, sözünü yerine getirdi. Vali Yavuz Erkmen’in makamında, Kadir Kameroğlu’nun yaptıracağı Ali Kameroğlu Anaokulu protokolü imzalandı. Çivril merkezde yaptırılacak olan < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1318 metrekare kapalı alana sahip bodrum+zemin kattan oluşacak, 4 derslikli ve 80 öğrenci kapasiteli anaokulu 600 bin YTL’ye mal olacak.

İmza törenine, Kadir Kameroğlu’nun yanı sıra Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve müdür yardımcısı Reşat Erdoğan katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever Kadir Kameroğlu’nun, yapılacak bu anaokulu ile birlikte altısı okul, biri sağlık merkezi ve biri de camii olmak üzere sekiz eseri Çivril’e kazandırdığını belirtti. Vali Erkmen, “Bütün yapılan hayır işlerine bakıldığında Kadir Kameroğlu’na saygı duymamak mümkün değil. Bizlerin takdir ve sevgisinin yanında bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce yaptığı hizmetlerden dolayı Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirildi. İnsan ömrü sınırlı, er geç bitiyor. Ancak insan geride bıraktıkları ile anılıyor. Kadir amcaya yaptıkları bu hayır işlerinden dolayı hem kendi adıma hem de Denizli halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

‘Hayır işlerine harcadıklarımı

vergiden düşmüyorum’

Hayırsever Kadir Kameroğlu, en mutlu günlerinden birini yaşamakta olduğunu, babası Ali Kameroğlu adına yaptıracağı okulun heyecanı içinde olduğunu belirterek, “ Yaptığım hizmetler zincirine bir halka daha eklemekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Vatanıma ve milletime olan şükran borcumu hala ödediğimi sanmıyorum. İnşallah ömrümün sonuna kadar bu zincirlere halkalar eklemeye devam edeceğim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Yapacağım bu yatırımların bir kuruşunu dahi vergiden düşmüyorum. Harcamaların tamamını kutsal kazancımdan yaptığımı herkesin bilmesini istiyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ali Kameroğlu Anaokulu’nun protokolü Vali Yavuz Erkmen ve hayırsever Kadir Kameroğlu tarafından imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı