REKLAMI GEÇ

Anaokulu kampanyası tam gaz

Anaokulu kampanyası tam gaz

Denizli’de okul öncesi eğitimde okullaşma oranının yüzde 100’e çıkartılması için başlatılan kampanya hızla sürüyor. Nisan ayı içerisinde son olarak Bereket Enerji, anaokulu yaptırmak için protokol imzaladı. Bu 4. protokolle, eğitime toplam 5 milyon 750 bin YTL’lik yatırım yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2008 Çarşamba, 00:00

Denizli’de okul yaptırma kampanyası son hızıyla sürüyor. Özellikle Vali Hasan Canpolat’ın hayırseverler ve işadamları ile yaptığı toplantılardan sonra, anaokulu yaptırma kampanyası hız kazandı. Kampanyada son halkayı Bereket Enerji Anaokulu oluşturdu. Hayırseverler sürdürülen okullaşma kampanyasına büyük ilgi gösteriyorlar ve Denizli’de neredeyse üç günde bir okul protokolü imzalanıyor.

Bereket Enerji’nin imzaladığı anaokulu protokolü Denizli’de Nisan ayı içerisinde imzalanan dördüncü okul protokolü. Nisan ayı içerisinde imzalan protokollerle yapılacak olan toplam yatırım tutarı 5 milyon 750 bin 000YTL’yi buluyor.

Bereket Enerji’nin Kınıklı Beldesi’nde yaptıracağı bodrum+zemin+bir kattan oluşan, 6 derslikli ve 120 öğrenci kapasiteli anaokulunun inşaatının 2008 yılında başlayıp 2009 yılında tamamlanması planlanıyor. Toplam < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1822 metrekare inşaat alanına sahip ve 1 milyon YTL’ye mal olacak olan Bereket Enerji Anaokulu’nun protokolü, Valilik makamında Vali Dr. Hasan Canpolat ve Bereket Enerji adına Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı tarafından imzalandı.

Vali Hasan Canpolat, hayırseverlerin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan’ın da hazır bulundukları protokol töreninde yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitim konusundaki hedefe, hayırseverlerin katkısı ile ulaşacaklarını söyledi. Vali Canpolat, “Hayırseverlerimizin verdiği bu destekle okul öncesi eğitim konusundaki hedeflerimize ulaşacağız. Enerji konusunda Türkiye çapında ciddi yatırımlar yapan Bereket Enerji firması yürüttüğümüz kampanyaya olumlu cevap vererek, Kınıklı

Beldesi’nde bir anaokulu yaptırmayı taahhüt ettiler. Kendilerine destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Yapılan bu yatırım sayesinde Bereket Enerji’nin ismi eğitim şeref listesinde daima yaşayacak” dedi.

Bereket Enerji Üretim A.Ş. adına konuşan Ceyhan Saldanlı da, yapılan herşeyin insanların mutluluğu için yapıldığını, insanların mutlu olması ve toplumların ileri gidebilmeleri için eğitimin de ileri düzeyde olması gerektiğini söyledi. Saldınlı, “Eğitim düzeyimiz ne kadar ileri seviyede olursa, işlerimizde de o kadar ileri gideriz. Bizler Bereket Enerji olarak bu noktalara gelebildiysek, bunu devletimizin verdiği eğitime borçluyuz. Yapacağımız bu yatırımla devletimizin bize sunduğu imkanları bizden sonraki kuşaklara sunmuş olacağız. Sayın Valimizin öncülüğünde eğitim alanında böyle bir yatırım yapmaktan son derece mutluyuz. Denizli’ye hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Kınıklı beldesine yaptırılacak olan Bereket Enerji Anaokulu’nun protokolü, Vali Hasan Canpolat ve Bereket Enerji A.Ş. adına Ceyhan Saldanlı ve Ali Yağlı tarafından imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı