REKLAMI GEÇ

Anaokulu öğrencileri bayrağa el koyup yemin etti

Anaokulu öğrencileri bayrağa el koyup yemin etti

Denizli’de anaokulundan mezun olan 6 yaşındaki çocuklar, mezuniyet töreninde bir elini Türk bayrağına, diğer elini de kalbine koyup, “Atatürk’ün izinde, cumhuriyetin bekçileri olacağız” diye yemin etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 12:36

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde eski cezaevi yıkılarak yerine 4 yıl önce anaokulu yapıldı. Anaokuluna, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin büyükannesi Hayme Hatun’un adı verildi. Hayme Hatun Anaokulu’ndan bu yıl mezun olan 6 yaş grubu çocuklar, düzenlenen mezuniyet töreninde yemin etti. Bir elini Türk bayrağına, diğer elini de kalbine koyan minikler, “Bizler büyüdükçe Atatürk’ün izinde, cumhuriyetin bekçileri olacağız. Hiçbir zorluk karşısında yılmayacağıma, vazgeçmeyeceğimize, doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacağımıza ant içeriz” diye haykırdı. Mezuniyet törenine katılan miniklerin aileleri, duygusal anlar yaşadı.

Minik öğrencilerin yemininde şu ifadelere yer verildi: “Biz anaokulu öğrencileriyiz. Boyumuz ve yaşımız küçük ama dünyamız büyük. Bizler okulda sevgiyi ve saygıyı, başarıyı ve paylaşmayı öğrendik. Paylaştıkça mutlu olmayı başarmak için çaba göstermeyi öğrendik. Bizler büyüdükçe Atatürk’ün izinde, cumhuriyetin bekçileri olacağız. Hiçbir zorluk karşısında yılmayacağımıza, vazgeçmeyeceğimize, doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacağımıza ant içeriz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı