REKLAMI GEÇ

Öğrencilere karne hediyesi online eğlence

Öğrencilere karne hediyesi online eğlence

Berna Dalaman Anaokulu ve Gümüşçay Anaokulularının birlikte düzenlediği öğrencilerine e-Twininnig ‘’Doğanın Doktoru Sensin’’ projesi kapmasında zoom üzerinde gerçekleşen bir etkinlikle karne hediyesi verdi. Etkinliğe Türkiye ve Azerbaycan’dan yoğun katılım oldu. Kukla gösterileri, Azeri şarkılar ve sihirbazlık gösterileri minikleri eğlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2021 Çarşamba, 13:54

Pamukkale’de bulunan Berna Dalaman ve Merkezefendi’de bulunan Gümüşçay Anaokulları e-Twininnig “Doğanın Doktoru Sensin” projesi kapmasında güzel bir etkinliğe imza attı. Çocuklara karne hediyesi olarak yapılan etkinliğe Türkiye’nin her yerinden ve Azerbaycan’dan yoğun katılım oldu.
‘Doğanın Doktoru Sensin’ projesinin kurucuları Deniz Özer ve Ayşegül Özgüray moderatörlüğünde geçen etkinlikte, okul öncesi öğretmeni Vantrolog Betül Ölmez Çınar ve Akasya kuklaları ile çocukları güldürürken, Azerbeycan’dan katılan çocuklar için söylenen Azeri şarkılarla da keyifli anlar yaşattı.

Sihirbaz Erol Aygün ise çocukları hem eğlendirdi hem şaşırttı. Minikler, sihirbazı hayranlıkla izledi.

Zoom üzerinde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım nedeniyle bazı minikler ulaşamadı. Projenin kurucusu olan öğretmenler, etkinliğe katılamayan öğrenciler için tekrarlanacağı müjdesini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı