REKLAMI GEÇ

“Anasınıfı aylık ücreti 15 YTL”

“Anasınıfı aylık ücreti 15 YTL”

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, anasınıfının aylık ücretinin 15 YTL olarak belirlendiğini, büyük ihtimalle önümüzdeki sene de anasınıfının ücretsiz ve zorunlu hale getirileceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2008 Cuma, 00:00

İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim müdürleri, il merkezindeki ortaöğretim kurumları ve ilköğretim kurumları müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında toplandı. Toplantıda, okulların eğitim ve öğretime hazırlık çalışmaları, e-okul sistemi ele alındı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, anasınıfı çağındaki öğrencilerinin okullaştırılmasında, Türkiye’de 31 pilot ilden biri olan Denizli’de, anasınıfı öğrencilerinin okullaştırılması oranının yüzde 36.5 olduğunu belirterek, bu oranın yüzde 100’e ulaştırılması için çalışılmasını istedi.

Anasınıfı çağındaki öğrencilerin okula gönderilmesini teşvik etmek için çalışmalar yapacaklarını ifade eden Oğuz, anasınıfı aylık ücretinin 15 YTL olduğunu belirtti. Oğuz, “Büyük ihtimalle de önümüzdeki yıllarda anasınıfı ücretsiz ve zorunlu hale gelecek” dedi.

Denizli’de bazı anaokullarına, çok sayıda öğrencinin kaydolmak istediğini belirten Oğuz, 2Bu anaokullarına kayıt olacak öğrencileri belirlemek için 25 Ağustos Pazartesi günü 17.30’da kura çekilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı