REKLAMI GEÇ

Atamaları bir an önce yapın

Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yaptıkları basın açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığı’nın boş olan şef kadrolar için bir an önce atama yapmasını istediler

/ DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2008 Cuma, 00:00

Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi üyeleri, boş olan şef kadrolarına atama yapılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, 3 bin 953 şef kadrosuna ihtiyaç duymasına rağmen, 2006 yılından bu yana şef kadrolara atama yapmadığını belirten Türk Eğitim-Sen Denizli Şubesi Mali Sekreteri Ali Çubukçu, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın 3 bin 953 şef kadrosuna ihtiyacı var. Boş şef kadrosunun doldurulması için, hemen bir sınav takvimi belirlenerek, lise mezunu olan memurlarımıza son bir fırsat daha verilerek, sınava alınmalarını sağlayacak bir düzenlemeyle sınava girmeleri sağlanarak, şeflik sınavı bir an önce yapılmalıdır” dedi.

Atamalardaki aksaklık sebebiyle mağdur olanlara ve Milli Eğitim Bakanlığı aleyhine tazminat davası açacaklara yardımcı olabileceklerini belirten Çubukçu, “Sendikamız Türk Eğitim-Sen dava açmak isteyen eğitim çalışanlarına bu hizmeti verecektir. Türk Eğitim-Sen, daima eğitim çalışanlarının yanındadır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı