REKLAMI GEÇ

Başarılı personele ödül

Başarılı personele ödül

İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelinden, olağanüstü gayret ve çalışma göstererek, görevlerini başarı ile yaptıkları tespit edilenler, birer aylıkla ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2009 Cuma, 17:47

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre, başarılı görev yaptıkları tespit edilen ve ödüle aday gösterilen; Ayşe Aykol, Şefika Turhan, Havva Gürel, Salih Yıldırım ve Hüseyin Dirier’i, aylıkla ödüllendirdi.

Personelin aylıkla ödüllendirildiğine dair belgeler, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un makamında gerçekleştirilen törenle, ödülü hak eden personele verildi. Törene; Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk katıldı.

Milli Eğitim Müdürü (MEM) Mahmut Oğuz, “Ödülü hak eden personelimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yıl boyunca örnek bir çalışma sergilediler, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı onları aylıkla ödüllendirdik. Bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devam etmesini diliyoruz” dedi.

Vali Yardımcısı Abdullah Acar, aylıkla ödüllendirilen personeli, güler yüzlü ve takdire şayan çalışmalarından dolayı tebrik etti ve çalışmalarının devamını dileyerek, aylıkla ödüllendirme belgelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı