REKLAMI GEÇ

BAŞKAN ZEYBEKCİ, HAYME HATUN ANAOKULU’NDA

BAŞKAN ZEYBEKCİ, HAYME HATUN ANAOKULU’NDA

Denizli Belediyesi’nin yaptırdığı Hayme Hatun Anaokulu, onlarca minik öğrencinin eğitim yuvası oldu. Anaokulu, gelişmiş ülkelerdeki anaokulunda ne varsa aynı özellikleri taşıyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2010 Çarşamba, 16:56

Belediye bir zamanlar cezaevi olan alanı yeniden düzenleyerek yaptırdığı modern anaokuluyla, eğitime verdiği desteği bir kez daha gösterdi.
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, Hayme Hatun Anaokulu’nu ziyaret ederek miniklerin misafiri oldu. Her yaş grubu için yapılan odaları ayrı ayrı dolaşan başkan Zeybekci, burada minik öğrencilerle sohbet etti, her biriyle ilgilenerek onlarla çeşitli oyunlar oynadı. Başkan Zeybekci, çocuklara dersleriyle ilgili çeşitli sorular da sordu. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan başkan Nihat Zeybekci, belediyenin eğitim söz konusu olduğunda yapamayacağı hiçbir fedakarlık olmadığını söyledi. Eğitim adına gerekirse tüm yatırımlardan vazgeçip kaynakların tamamını bu alana aktarılabileceğini ifade eden başkan Zeybekci, ‘Çocuklarımızın eğitimine ayrı bir önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Belediye olarak bu iş bizim görevimiz değil demeyip elimizi taşın altına sokuyoruz. Eğitim alanında gelişmiş ülkelerdeki bir öğrenci hangi imkana sahipse bizim çocuklarımızda o imkana sahip olmalıdır. Bu nedenle eğitime verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz’ dedi.

Anaokulu, gelişmiş ülkelerdeki anaokullarından iyi fiziki mekana sahip. Anaokulunda her yaş grubu için ayrı sınıflar, eğlence salonları, her sınıf girişinde lavabolar, oyuncaklar, askılıklar, damacana su makinesi yer alırken, ortak kullanımda ise sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabildiği büyük salon, her sınıf için çocuk oyun alanları, her sınıf için tuvalet ve bilgisayar bölümleri bulunuyor. Anaokulu’nda, 117 öğrenci, bir zamanlar cezaevinin bulunduğu şimdilerde ise gelişmiş ülkelerdeki gibi yüksek kalite ve sağlıklı mekanda eğitimini sürdürüyor. Denizli Belediyesi daha önce de Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu ile 5 bilgi evi ve kurs merkezi yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı