REKLAMI GEÇ

BEŞİ BİR YERDE PROJESİ’NDE ORTAK ÇALIŞMA

BEŞİ BİR YERDE PROJESİ’NDE ORTAK ÇALIŞMA

Denizli Ticaret Meslek Lisesi ile Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı Lisesi çalışma grupları, “Beşi Bir Yerde” projesi ile ilgili ortak çalışmada bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2011 Cuma, 16:44

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, “Beşi Bir Yerde”nin liseler düzeyinde bir “Türk Dili ve Edebiyatı Zümre” projesi, paydaşlarının ise ODTÜ Geliştirme Vakfı Lisesi, Kayseri Mustafa Eraslan Lisesi, Denizli Ticaret Meslek Lisesi, Kocaeli Tevfik Seno Arda Lisesi, Mersin Şevket Pozcu Lisesi ve Antakya Özel Ata Lisesi olduğunu bildirdi.

Projenin 9 ile 10. sınıflara devam eden ve projede yer alarak eşleşen öğrencilerin öykü yazma çalışmalarına dayalı olduğunu ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:”Proje uygulaması öğrencilere yapılan yönlendirmelerle dilin gücünü kavramaları, dış dünyayı algılamalarını geliştirme, deneyim ve birikimlerini paylaştıkları öyküler yazmaları ve birbirlerinin öyküleri üzerinde çalışarak bunları geliştirmelerine dayalı eğitsel çalışmaları içermektedir. Bu kapsamda, Ankara ODTÜ Geliştirme Vakfı Lisesi’nden edebiyat öğretmeni Mine Oğuz ve üç öğrencisi Denizli’ye geldi. Denizli Ticaret Meslek Lisesi, projenin paydaşı olarak etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu okuldan edebiyat öğretmeni Semra Talay ve üç öğrenci çalışmalarda yer aldı.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı