REKLAMI GEÇ

Bir Kitap da Benden kampanyası

Bir Kitap da Benden kampanyası

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Bir Kitap da Benden” sloganıyla başlattığı kampanyaya Denizli’den de destek. Toplanacak kitaplar, Şırnak’ın Cizre ilçesindeki öğrencilere gönderilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2016 Cumartesi, 10:07

Vali Şükrü Kocatepe imzasıyla kaymakamlıklar, belediye ve meslek odalarına gönderilen yazıda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı kampanyayla ilgili bilgi verilerek, destek çağrısı yapıldı. Kocatepe, “Denizli’mizde eğitim ve öğretimde ki başarı her zaman Türkiye’ye örnek olmuş bir şehir. Bu başarı yürütülen kampanya ve projelerle desteklenmiş ve desteklenmeye devam etmektedir. Tabi bu başarıda kuşkusuz Denizlili hayırseverlerimizin katkısı büyüktür. Yine yapılan yeni bir kampanya ile Şırnak İlimizin Cizre İlçesinde okuyan öğrencilerimize kitap göndereceğiz. Böylelikle eğitim öğretim çağındaki öğrencilerimizin kitaplık veya kütüphane oluşturmasına ve kitaplarının güncellenmesine imkân sağlanacaktır” dedi.

Kampanyaya katılmak isteyenler, kitapları en yakın okul müdürlüğüne 30 Mart Çarşamba gününe kadar teslim edebilecek. Bu arada, kamu kurum ve kuruluşları, odalar, sivil toplum kuruluşlarından da doğrudan kitap alımı yolu ile katkıda bulunmaları istendi.

Ortak havuzda toplanacak kitaplar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 31 Mart Perşembe günü Cizre’ye gönderilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı