REKLAMI GEÇ

Bölgesel mitingler geliyor

Bölgesel mitingler geliyor

Eğitim-Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer, eğitimde antidemokratik uygulamalara, gericiliğe, ücret ve sosyal hakların gasp edilmesine karşı bölge mitingleri düzenleyeceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2008 Cuma, 01:00

Eğitim-Sen Denizli Şubesi’ne yaptığı ziyarette, ülke gündemi ve eğitim politikalarını değerlendiren Eğitim-Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer, ekonomik ve sosyal hakların gasp edilmesine, piyasalaştırmaya, kariyer basamakları uygulamasına, iş güvencesiz çalıştırılmaya, gericileştirmeye, anti demokratik uygulamalara dur demek için alanlara çıkacaklarını söyledi.

Dinçer, tüm hak ve özgürlükler için 12 Nisan Cuma günü İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Samsun, Van ve Adana’da bir dizi bölgesel miting gerçekleştirileceğini ifade etti. Dinçer, “Yine çevre illerin katılımıyla 19 Nisan tarihinde de Ankara’da büyük bir eylem gerçekleştireceğiz. Bu eylemlere hazırlık için, Denizli ve ilçelerinde ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi kararlaştırmak için Denizli Eğitim-Sen’e ziyarette bulunduk. Çünkü hükümet tercihini sermayeden yana gerçekleştirip, emek örgütünün sorunlarını yok saymaktadır. Emek örgütleri mevcut kazanımların korunması ve yeni kazanımlar için bundan böyle hiçbir haksızlığa sessiz kalmayacaktır. Bu nedenle 1 Mayıs tarihine kadar eylemlerimiz ve çalışmalarımızı en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Emek Platformu olarak IMF’nin Türkiye’ye dayattığı ve hala mecliste görüşülmekte olan, kazanılmış hakları geri alan sosyal güvenlik yasa tasarısının geri alınması için de tüm mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı