REKLAMI GEÇ

Bu buluşma eğitim için

Bu buluşma eğitim için

Denizli Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği, şehir dışında eğitim gören ve maddi yetersizlikler çeken üniversite öğrencilerine destek sağlamak için alışveriş şenliği düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 15:59

Her yaştan, okumak isteyip de maddi imkansızlıklar çeken çocukların eğitim hayatlarını daha rahat sürdürebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Denizli Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği, bu kez Denizli dışında öğrenim gören üniversite öğrencileri için harekete geçti.

ogrenciler_icin_kermes_ic

Dernek yönetim kurulu üyeleri, Denizlili firmaların desteğiyle Alışveriş Şenliği düzenledi. Firmaların stantlar kurduğu etkinliğe, dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Bir şenlik havasında geçen etkinlikte, cüzdanlar maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için açıldı.

ogrenciler_icin_kermes_icc

20 SPONSONRDAN DESTEK
Tekstil ürünlerinden, mücevhere, gıdadan güzelliği kadar 20’ye yakın standın açıldığı etkinlikten elde edilen gelir Denizli Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği yönetim kurulu tarafından, daha önceden belirlenen ve şehir dışında okuyan üniversite öğrencilerine dağıtılacak.

ogrenciler_icin_kermes_iccc

ÖĞRENCİLERE DESTEK OLUNACAK
Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kaynak, maddi imkanların eğitime engel olmaması için dernek olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Burada güzel bir iş için toplandık. Şehir dışında okuyan Denizlili öğrencilerimize burs vermek istiyoruz. Bunun için bir fuar düzenleyip kaynak yaratmak istedik. 20’ye yakın sponsorumuzla güzel bir fuar gerçekleştirdik. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı