REKLAMI GEÇ

Bu fotoğraf birincilik getirdi

Bu fotoğraf birincilik getirdi

Bursa’da uluslararası düzeyde düzenlenen “İkinci Genç Bakış Fotoğraf” yarışması birincisi Denizli Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi öğrencisi Sadettin Demircioğlu oldu. Demircioğlu,kazandığı para ödülü ile daha iyi fotoğraflar çekebilmek için objektif alacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 10:35

Genç Bakış Fotoğraf yarışmasına katılan 800 fotoğraf arasından Denizli Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Sebahattin Demircioğlu’nun Babadağlılar Çarşısı’ndan çektiği fotoğraf birinci seçildi. Sebahattin Demircioğlu 1.500 TL para ödülü aldı.

ic

Birinci seçildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Sebahattin Demircioğlu, “ Fotoğraf çekmeye ilgim vardı. Bu yarışmaya girmemde Doğan Gencer hocamın çok büyük katkısı var. Birinci seçildiğim için çok mutluyum. Aldığım para ödülü ile fotoğraf makineme yeni bir objektif almayı düşünüyorum” dedi.

Öğrencilerinin almış olduğu dereceden dolayı gurur duyduklarını söyleyen Resim Öğretmeni Doğan Gencer, “Geçen sene 9. Sınıfta Sadettin’i keşfettik. Bu işi ciddiye alıp uğraşanlar çok az. Sadettin de biriktirdiği paralarla makine aldı. İstemeden hiçbir şey olmaz. Sadettin öğrenmeye çalıştı. Bunun sonucunda okul olarak katıldığımız ilk yarışmadan elimiz boş dönmedik. Okul olarak ilk defa birincilik aldık. Bundan sonra da devam edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı