REKLAMI GEÇ

Kursiyerlere kitap desteği

Kursiyerlere kitap desteği

Çal Halk Eğitim Merkezi tarafından lise mezunu öğrenciler için açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına katılan 20 kursiyere hayırseverler tarafından alınan test kitapları hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 09:56

Dershanelerdeki dönüşümün ardından okullar ve halk eğitim merkezleri tarafından açıklan üniversiteye hazırlık için açılan destekleme ve yetiştirme kursları eğitimlerini sürdürüyor. Çal Halk Eğitim Merkezi anlamlı bir çalışmaya imza attı ve kursiyerleri üniversiteye daha iyi hazırlayabilmek amacıyla hayırseverlerden destek alarak test kitapları dağıttı.

Kursa katılan 20 kursiyere test kitapları setleri, İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törenle verildi. Törene Çal Kaymakamı Selami Korkutata, İlçe Milli Eğitim Müdür Süleyman Ekici, Halk Eğitim Müdürü Talat Çelikkaya, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Poslu, Kurs Öğretmenleri Sibel Ünal, Hüseyin Canbaz, Üzeyir Sarı, Turgut Gürler, öğrenciler ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Talat Çelikkaya, vatandaşlarla düzenledikleri toplantıların ardından kursları açtıklarını belirterek, “Vatandaşlara Destekleme ve Yetiştirme kurslarının önemi, kursların ücretsiz olacağı ve dershanelere gidilmeden daha geniş ve kapsamlı bilgilerin kurumumuz tarafından verileceği anlatıldı. Bu çalışmaların çok kısa süre içerisinde bizlere geri dönüşü oldu ve 20 öğrenciyle Destekleme ve Yetiştirme kurslarına başlandı” dedi.

cal_halk_egitim_kurs_ic
Hayırsevenler olduğu sürece daha güzel çalışmalara imza atılacağını ifade eden İlçe Kaymakamı Selami Korkutata da, “Böyle bir törende ve ortamda bulunmaktan son derece mutluyum. Çünkü siz değerli öğrencilerimize katkıda bulunabilmek, sizlerin bu mutluluğunu paylaşabilmek, her türlü değerin üzerinde olmaktadır. Değerli öğretmenlerimin sizlere vereceği bilgilerle yaşamınıza yön verebilecek, üniversiteleri kazanmanız bizlerin en büyük arzusu olmaktadır. Sizlerden tek isteğim, size sunulan bu güzel imkanlardan en güzel bir şekilde faydalanmak ve çok çalışarak başarıya ulaşmanızdır. Bu güzel günü ve ortamı taçlandıran değerli hayırseverimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şekilde hayırseverlerimiz olduğu sürece ilçemizde daha güzel çalışmalara ve başarılara imza atacağız. Eğitime katkılarından dolayı hayırseverimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardında kursa katılan 20 öğrenciye kitaplar dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı