REKLAMI GEÇ

Çiçeği burnunda öğretmenler geldi

Çiçeği burnunda öğretmenler geldi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez ataması yapılan öğretmenler işlemlerini tamamlamaya başladı. Denizli’ye atanan 71 öğretmen de göreve başlama işlemlerini sürdürüyor. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, çiçeği burnunda öğretmenleri kabul etti, tavsiyelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 16:40

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2015 Eylül döneminde atamaları gerçekleştiren öğretmenler, göreve başlama işlemlerini sürdürüyor. Denizli’ye atanan 71 öğretmen de ilk ders zili çalmadan önce işlemlerini tamamlamak için il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gelmeye başladı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, işlemler için müdürlüğe gelen çiçeği burnunda öğretmenleri kabul etti, onlarla tanıştı.

Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Şube Müdürü Azmi Koçoğlu, Merkezefendi İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve Pamukkale İlçe Millî Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’ın da katıldığı ziyarette, aday öğretmenlere başarı dileyen Oğuz, tavsiyelerde de bulundu.

HEPİNİZİN EMRİNDEYİM
Oğuz, “Öğretmenlik güzel ve sevgi dolu bir meslek. Dolu dolu yapılan bir görev. Öğrencilerinize aktaracağınız çok şey var. Onlara ağabeylik, ablalık yaparak güzel şeyler öğreteceksiniz. Bu ülkenin geleceği için bizim sizlere ihtiyacımız var. Millî Eğitim Müdürü olarak 13 bin 500 öğretmenimizle beraber yaklaşık 15 bin personelimizin emrinde olan bir kişiyim. Bundan sonraki dönemde birlikte görev yapacağız. Mesleğinizde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı