REKLAMI GEÇ

Çocuklar TEGV’ de buluşacak

Çocuklar TEGV’ de buluşacak

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Denizli Deliktaş ve Sevindik öğrenim birimlerinde yaz etkinlikleri, 16 Haziran’da başladı. Etkinliklere katılan çocuklar eğlenerek öğrenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2014 Çarşamba, 12:33

TEGV Denizli Deliktaş ve Sevindik öğrenim birimlerinde düzenlenen ‘Yaz Etkinlikleri’ ile çocukların, zamanı etkin kullanma, grup çalışması, eleştirel ve yaratıcı düşünme gibi yaşam becerilerinin gelişmesine katkı sağlanırken, aynı zamanda çeşitli temalar aracılığıyla farklı kültürleri tanımaları, çevre bilinci kazanmaları, haklarını öğrenmeleri ve okuma alışkanlıklarını geliştirmeleri hedefleniyor.

Denizli Deliktaş ve Sevindik öğrenim birimlerinden yapılan açıklamada, yaz süresince gerçekleştirilecek olan etkinliklerle çocuklara farklı imkanlar sunulacağı belirtildi.

Yaz etkinlikleri kapsamında, çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfini sürerken aynı zamanda düzenlenen gezilerle Denizli’nin farklı yerlerini görme ve tanıma imkânına sahip olacaklar. Yaz etkinlikleri, 25 Haziran’a kadar hafta içi her gün TEGV’in Türkiye geneline yayılmış 10 Eğitim Parkı, 43 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği Gezici Öğrenim Birimi ve 3 İl Temsilciliği’nde ilköğretim çağındaki çocuklar için gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı