REKLAMI GEÇ

ÇÜ’DEN DDH’YE ZİYARET

ÇÜ’DEN DDH’YE ZİYARET

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji (Ağrı) Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayri Özbek, Denizli Devlet Hastanesi’nde (DDH) 3 ay önce açılan Ağrı Polikliniğini ziyaret ederek, ağrı tedavisindeki uygulamalar hakkında bilgi verdi.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2011 Pazartesi, 16:25

Denizli Devlet Hastanesi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji (Ağrı) Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hayri Özbek’i ağırladı. Ağrı tedavisinde son yıllarda uygulanan girişimsel teknikleri anlatmak ve göstermek amacıyla Denizli Devlet Hastanesi Ağrı Kliniği Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Yaşa Erim Gedik’in davetlisi olarak hastaneye gelen Prof. Dr. Hayri Özbek, Uzm. Dr. Yaşa Erim Gedik ile birlikte toplam 7 vaka üzerinde girişimsel tedavi uyguladı. Uygulamalara Süleyman Demirel Üniversitesi Anestezi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Pakize Kırdemir de eşlik etti.

Uzm. Dr. Yaşa Erim Gedik, ihtisas yaptığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Hayri Özbek’i Denizli Devlet Hastanesi’nde ağırlamanın büyük bir fırsat olduğunu belirterek, ”İhtisas yaptığım üniversitemden hocamın beni kırmayarak gelmesi ve kliniğimizde uygulamadığımız bazı ileri girişimsel ağrı tedavilerini bize göstermesi bizim için bulunmaz bir fırsat. Teşekkür ederim” dedi.

Artık ağrı tanı ve tedavisinde pek çok uygulamanın Denizli Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilebildiğini ve olanakların sağlanmasında destek olan DDH Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Canural ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Kenan Yıldırım’a teşekkür eden Uzm.Dr. Gedik, hastaları başka bir merkeze sevk etmek zorunda kalmayacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı