REKLAMI GEÇ

DDH iftarda buluştu

Denizli Devlet Hastanesi’nin çalışanlarına yönelik olarak düzenlendiği “3. Geleneksel İftar Yemeği” Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yemeğe yaklaşık bin kişi katıldı.

/ DENİZLİHABER / 19 Eylül 2008 Cuma, 00:00

Geleneksel hale getirilen iftar yemeği geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Katipoğlu Düğün Salonu’nda verildi. Yemek sayesinde Denizli protokolü ile hastane içinde yoğun bir tempo ile çalışan doktor, hemşire ve sağlık çalışanları farklı bir ortamda bir araya gelmiş oldu.

Yemeğe Vali Yardımcıları Muhsin Çatmadım ve Abdullah Acar’ın yanı sıra hastane başhekimleri ve idarecileri, daire müdürleri, Denizli Devlet Hastanesi doktor, hemşire ve sağlık çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

Yemeğe ev sahipliği yapan Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, iftar öncesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hastanemiz tarafından düzenlenen iftar yemeğine hoş geldiniz. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmamanız dayanışmanın, sevginin, saygının bir işaretidir. Herkesçe bilindiği gibi hastanemiz bir asra yakın bir zamandan beri Denizli ve bölge insanının sağlık sorunlarının çözümünde ilk akla gelen kuruluş olmuştur. Bundan sonra da bu misyonu sürdürmeye devam edecektir.”

Vali Yardımcısı Abdullah Acar da, Denizli Devlet Hastanesi’nin sunduğu hizmetlerin her zaman takdire değer olduğunu belirtti. İftar, Tasavvuf Musikisi dinletisi eşliğinde yapıldı. Dinletiyi klasik kemençesiyle Bayram Keskin, neyiyle Selin Gümüş, bendiriyle Dr. Ahmet Serdar Derman ve uduyla Ömer Faruk Canural verdi. Birbirinden güzel Tasavvuf Musikisi eserlerinin seslendirildiği dinletiye Başhekim Yardımcısı Dr. Yusuf Polat da okuduğu şiirle eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı